Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

8 hours ago, Brunhilde said:

I dag blir det nok en "man tager hvad man haver"middag. Finner garantert noe brukbart i fryseboksen, men først ut på tur.

 

Og det blir kyllingklubber og hvitløksbrød med salat ved siden av. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

23 timer siden, Lady Lovelylocks skrev:

Butter chicken og papadum.

Rester fra i går. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Luna Llena skrev:

Grille  og spise ute spareribbs, med salat, maiskolbe og baktpotet.

Blitt HELT gær'n på utemat, du.     😉   Kos deg.     :spise:

-------

Nok en gang...

Grillede sommerkoteletter med nykål, kokte poteter og gulrøtter. Godt med smeltet smør.

Utemekka og -spist her og, ja.   :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det reker og loff, selvsagt med majones og et salatblad hist og pist. :spise: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Joikakaker i saus. Rører inn litt geitost og tyttebærsyltetøy.

Serveres med poteter, gulrøtter, rosenkål og tyttebærsyltetøy.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, FrankDrebin skrev:

I dag blir det reker og loff, selvsagt med majones og et salatblad hist og pist. :spise: 

...og sitron?!     :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjorde det lettvint og stekte et par "go og mager" grillpølser. De var helt ok. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Lady Lovelylocks skrev:

Pizza med potet og masse deilig ost. Beste jeg har smakt.

Med potet?   Den var ny...   😀 Kokt først da, eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Jerry Lee skrev:

...og sitron?!     :jepp:

Ja, måtte ha litt sitron til. ;) Tok et lite dryss med pepper også. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Med potet?   Den var ny...   😀 Kokt først da, eller?

Det er jeg ikke helt sikker på, men tror det. Bestilte ute.

Ovnsbakte poteter, gorgonzola, mozzarella og buffel mozzarella, hvit saus, rødløk, rosmarin og havsalt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

8 minutter siden, FrankDrebin skrev:

Ja, måtte ha litt sitron til. ;)

Tok et lite dryss med pepper også. :)

Flott.  👍    Hører med.    Elsker sitron klemt over. Og har et hat/elskforhold til å bite ut skiva/båten etterpå

Ja, pepper forhøyer det meste.   😊

 

Endret av Jerry Lee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Lady Lovelylocks skrev:

Det er jeg ikke helt sikker på, men tror det. Bestilte ute.

Ovnsbakte poteter, gorgonzola, mozzarella og buffel mozzarella, hvit saus, rødløk, rosmarin og havsalt. 

Oki.  Ser for meg oppbrent pizza før råstekte poteter ble møre...  :fnise:   I skiver, da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Oki.  Ser for meg oppbrent pizza før råstekte poteter ble møre...  :fnise:   I skiver, da?

Jepp, i skiver. Og pizzaen var ikke brent. Skivene var ganske tynne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag hadde vi sommerruller med  salmalaks, reker, salat, tomat, avokado, gulrot og masse koriander😍 dyppa i peanøttsaus. Mmmm

Ungene fikk litt nudler til 😉

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Lady Lovelylocks skrev:

Jepp, i skiver. Og pizzaen var ikke brent. Skivene var ganske tynne.

Ok.  😊   Må prøve det en gang selvom jeg bare har frossenpizza.  Pleier alltid å sprite opp med litt ekstra.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har laget potetpizza flere ganger med rå potetskiver. De skjæres tynt på mandolin og legges en stund i saltet vann først: https://smittenkitchen.com/2016/04/potato-pizza-even-better/ Veldig minimalistisk med kun olivenolje, rosmarin og havsalt.

Ellers ser jeg at Jamie Oliver har en annen variant der han koker poteter først, og bruker både ost og litt tomat: https://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/potatoes-mozzarella-rosemary-thyme-and-tomato-pizza-topping/

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Flott.  👍    Hører med.    Elsker sitron klemt over. Og har et hat/elskforhold til å bite ut skiva/båten etterpå

Ja, pepper forhøyer det meste.   😊

 

Jeg sparte sitronen til colaen etter maten. xD

Sant, det er ikke så mye smak i rekene i seg selv, så det får frem mye godt. :Nikke: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...