Jump to content
Rachel

Middagstråd - alle typer.

Recommended Posts

Brunhilde
8 hours ago, Brunhilde said:

I dag blir det nok en "man tager hvad man haver"middag. Finner garantert noe brukbart i fryseboksen, men først ut på tur.

 

Og det blir kyllingklubber og hvitløksbrød med salat ved siden av. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Lady Lovelylocks
23 timer siden, Lady Lovelylocks skrev:

Butter chicken og papadum.

Rester fra i går. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
3 timer siden, Luna Llena skrev:

Grille  og spise ute spareribbs, med salat, maiskolbe og baktpotet.

Blitt HELT gær'n på utemat, du.     😉   Kos deg.     :spise:

-------

Nok en gang...

Grillede sommerkoteletter med nykål, kokte poteter og gulrøtter. Godt med smeltet smør.

Utemekka og -spist her og, ja.   :spise:

Share this post


Link to post
Share on other sites
MarianneE

Etter tips fra min søster; greske kjøttboller, småpoteter, salat og tzatziki 

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrankDrebin

I dag blir det reker og loff, selvsagt med majones og et salatblad hist og pist. :spise: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Muskath

Klippfisk med gulrøtter, småpoteter, eggesmør...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Jerry Lee

Joikakaker i saus. Rører inn litt geitost og tyttebærsyltetøy.

Serveres med poteter, gulrøtter, rosenkål og tyttebærsyltetøy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
4 timer siden, FrankDrebin skrev:

I dag blir det reker og loff, selvsagt med majones og et salatblad hist og pist. :spise: 

...og sitron?!     :jepp:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brunhilde

Jeg gjorde det lettvint og stekte et par "go og mager" grillpølser. De var helt ok. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lady Lovelylocks

Pizza med potet og masse deilig ost. Beste jeg har smakt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 minutter siden, Lady Lovelylocks skrev:

Pizza med potet og masse deilig ost. Beste jeg har smakt.

Med potet?   Den var ny...   😀 Kokt først da, eller?

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrankDrebin
26 minutter siden, Jerry Lee skrev:

...og sitron?!     :jepp:

Ja, måtte ha litt sitron til. ;) Tok et lite dryss med pepper også. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lady Lovelylocks
18 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Med potet?   Den var ny...   😀 Kokt først da, eller?

Det er jeg ikke helt sikker på, men tror det. Bestilte ute.

Ovnsbakte poteter, gorgonzola, mozzarella og buffel mozzarella, hvit saus, rødløk, rosmarin og havsalt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Jerry Lee
8 minutter siden, FrankDrebin skrev:

Ja, måtte ha litt sitron til. ;)

Tok et lite dryss med pepper også. :)

Flott.  👍    Hører med.    Elsker sitron klemt over. Og har et hat/elskforhold til å bite ut skiva/båten etterpå

Ja, pepper forhøyer det meste.   😊

 

Edited by Jerry Lee

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
1 minutt siden, Lady Lovelylocks skrev:

Det er jeg ikke helt sikker på, men tror det. Bestilte ute.

Ovnsbakte poteter, gorgonzola, mozzarella og buffel mozzarella, hvit saus, rødløk, rosmarin og havsalt. 

Oki.  Ser for meg oppbrent pizza før råstekte poteter ble møre...  :fnise:   I skiver, da?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lady Lovelylocks
3 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Oki.  Ser for meg oppbrent pizza før råstekte poteter ble møre...  :fnise:   I skiver, da?

Jepp, i skiver. Og pizzaen var ikke brent. Skivene var ganske tynne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
atropos

I dag hadde vi sommerruller med  salmalaks, reker, salat, tomat, avokado, gulrot og masse koriander😍 dyppa i peanøttsaus. Mmmm

Ungene fikk litt nudler til 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
1 minutt siden, Lady Lovelylocks skrev:

Jepp, i skiver. Og pizzaen var ikke brent. Skivene var ganske tynne.

Ok.  😊   Må prøve det en gang selvom jeg bare har frossenpizza.  Pleier alltid å sprite opp med litt ekstra.   😀

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg har laget potetpizza flere ganger med rå potetskiver. De skjæres tynt på mandolin og legges en stund i saltet vann først: https://smittenkitchen.com/2016/04/potato-pizza-even-better/ Veldig minimalistisk med kun olivenolje, rosmarin og havsalt.

Ellers ser jeg at Jamie Oliver har en annen variant der han koker poteter først, og bruker både ost og litt tomat: https://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/potatoes-mozzarella-rosemary-thyme-and-tomato-pizza-topping/

Anonymkode: ad006...80d

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrankDrebin
21 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Flott.  👍    Hører med.    Elsker sitron klemt over. Og har et hat/elskforhold til å bite ut skiva/båten etterpå

Ja, pepper forhøyer det meste.   😊

 

Jeg sparte sitronen til colaen etter maten. xD

Sant, det er ikke så mye smak i rekene i seg selv, så det får frem mye godt. :Nikke: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...