Edie Skrevet 3. mars 2012 #27541 Del Skrevet 3. mars 2012 Ostesmørbrød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
synnesynne Skrevet 3. mars 2012 #27542 Del Skrevet 3. mars 2012 I dag blir det fajitas kylling-tako :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 3. mars 2012 #27543 Del Skrevet 3. mars 2012 Rund, kremet fiskesuppe og focaccia. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hjertesukka Skrevet 3. mars 2012 #27544 Del Skrevet 3. mars 2012 Idag prøvde jeg oppskriften jeg har sett på reklamen, "God fisk". Nemlig wok med nudler, reker, sukkererter,rød paprika, løk, ingefær og hvitløk. Skal være sursøt chilisaus på tilslutt. Det var kjempegodt! (Jeg hadde glemt å kjøpe hvitløk og chilisaus, så jeg brukte vårløk og fersk chili istedetfor, pluss chop suey woksaus.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruLuna Skrevet 3. mars 2012 #27545 Del Skrevet 3. mars 2012 I dag ble det kyllingfilet à la taco Og så har jeg lagt erter i vann, for i morgen blir det ertesuppe! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 3. mars 2012 #27546 Del Skrevet 3. mars 2012 VI hadde hvit pizza:) Inspirert fra tine.no sine sider... Men jeg lagde grov pizzabunn da, ikke den ferdigkjøpte bunnen fra tine. Stekte opp kyllingfilet i små biter, sopp og hvitløk,salt, pepper og hadde i et beger creme fraiche, 2ss pesto og 75g blåmuggost. Hadde det utover pizzabunnen, jarlsberg på toppen, og la på pepperoni på toppen. Supergodt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
synnesynne Skrevet 4. mars 2012 #27547 Del Skrevet 4. mars 2012 I dag blir det take away thai Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 4. mars 2012 #27548 Del Skrevet 4. mars 2012 VI hadde hvit pizza:) Inspirert fra tine.no sine sider... Men jeg lagde grov pizzabunn da, ikke den ferdigkjøpte bunnen fra tine. Stekte opp kyllingfilet i små biter, sopp og hvitløk,salt, pepper og hadde i et beger creme fraiche, 2ss pesto og 75g blåmuggost. Hadde det utover pizzabunnen, jarlsberg på toppen, og la på pepperoni på toppen. Supergodt!! Det hørtes veldig godt ut Hvordan lager du den grove bunnen? Bruker du havregryn eller sammalt mel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 4. mars 2012 #27549 Del Skrevet 4. mars 2012 Vi skal ha boeuf bourguignon (oksegryte med rødvin) med potet- og sellerirotmos med sennep. Og til dessert blir det brownies og fruktsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 4. mars 2012 #27550 Del Skrevet 4. mars 2012 (endret) Vi skal ha skikkelig norsk husmannskost: Skinkestek med ordentlig brunsaus og passende tilbehør Endret 4. mars 2012 av finkel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 4. mars 2012 #27551 Del Skrevet 4. mars 2012 Stekte koteletter som er kokt leenge etterpå. Poteter, Fjordland peppersaus ispedd kokekraft fra kotelettene og surkål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
isbiten. Skrevet 4. mars 2012 #27552 Del Skrevet 4. mars 2012 I dag blir det biff, potetbåter, stekte grønnsaker og peppersaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Survival Skrevet 4. mars 2012 #27553 Del Skrevet 4. mars 2012 I dag tror jeg det blir grønnsakssuppe med kalkunpølse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lyh Skrevet 4. mars 2012 #27554 Del Skrevet 4. mars 2012 Kokt torsk med eggesmør og grønt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 4. mars 2012 #27555 Del Skrevet 4. mars 2012 Det hørtes veldig godt ut Hvordan lager du den grove bunnen? Bruker du havregryn eller sammalt mel? Jeg bruker det fibramelet istedet for hvetemel, tror det er fullkorn som er finmalt til hvetemel. Tidligere så har jeg laget grov bunn med litt hvetemel, og resten sammalt hvete grov og kruskakli. Bruker ca 3dl vann, en dæsj olivenolje, litt salt, gjær, og fibra mel, det blir nok til langpanne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 4. mars 2012 #27556 Del Skrevet 4. mars 2012 Idag ble det grove pesto-snurrer. Lager som pizzasnurrer, men smører et glass pesto utover deigen, strør over smårettskinke, revet jarlsberg, oregano og chillipulver.. Ruller sammen, kutter opp til snurrer og steker på 200g til de er ferdige. Kjempegodt! Og god matpakke i morgen:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 4. mars 2012 #27557 Del Skrevet 4. mars 2012 Jeg bruker det fibramelet istedet for hvetemel, tror det er fullkorn som er finmalt til hvetemel. Tidligere så har jeg laget grov bunn med litt hvetemel, og resten sammalt hvete grov og kruskakli. Bruker ca 3dl vann, en dæsj olivenolje, litt salt, gjær, og fibra mel, det blir nok til langpanne. Det stemmer, ja Får dessverre ikke tak i fibramel her jeg bor, men grovmel er en mulighet. I dag ble det rester av gårsdagens tandoori chicken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 4. mars 2012 #27558 Del Skrevet 4. mars 2012 I dag ble det sunne kjeks og salat. Men så ble det hjemmelagde karbonader til en sen lunsj. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 4. mars 2012 #27559 Del Skrevet 4. mars 2012 Det stemmer, ja Får dessverre ikke tak i fibramel her jeg bor, men grovmel er en mulighet. I dag ble det rester av gårsdagens tandoori chicken. Jeg handler på rema 1000, der har de det iallefall:-) Men før jeg oppdaget fibra melet så brukte jeg litt hvetemel, sammalt hvete grov og fin, pluss kruskakli:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest HuskyPusky Skrevet 4. mars 2012 #27560 Del Skrevet 4. mars 2012 Her ble det restepizza med grov bunn. Fibra er genialt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå