Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Det skulle vært pasta med tomatsaus, men etter 12 timer på lesesalen ble matlaging nedprioritert til fordel for Grandiosa, gitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Hvit minestronesuppe .. tror jeg har noen biter kyllingfilèt oppi også, da blir det bedre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sweet & Sour med bare litt saus og masse ekstra grønnsaker, svinekjøtt, og jasminris ved siden av :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det kyllingfilét med ris, sopp, smørdampet brokkoli og Bretagne kyllingsaus til. :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lille-pus

I går: pasta med fløtesaus m/laks og basilikum

I dag: Lasagne (koker Bolognese kjøttsaus nå), - og har siden det skal vin i sausen så nipper jeg til et glass av den åpnede flasken med Guigal's Côtes du Rôhne :)

Edit: tyrkleif

Endret av Lille-pus
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse
AnonymBruker

Smørdampet seifilet med løksmør, ertepure og amandinepoteter :) Basert på en kveiteoppskrift: http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Hvit-fisk/Smørdampet-kveite

(advarsel, irriterende skravlekokk i video som starter automatisk med jevne mellomrom)

Synes det ble veldig godt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ytrefilet med balsamicosopp og polenta med en eller annen ost. Salat til.

I går var det balsamicokylling og risotto med mengder av løk og portobellosopp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...