Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker alltid å lage improvisert middag første nyttårsdag - det er liksom ingen forventninger og full frihet etter en lang jul bundet opp i tradisjoner, og man har i tillegg kjøleskapet fullt av deilige rester å bruke opp.

Litt begrensninger i dag siden vi har vært borte hele julen og jeg har blitt syk nå i nyttårshelgen. men dagens meny ble:

  • Bacondadler
  • Risoni/orzo i kremet saus av kyllingkraft, puré av et halvt ovnsbakt hokkaidogresskar, revet gruyère og parmesan, fløteskvett, muskat, chiliflak og sitron. Pluss en god slant champagne å drikke til begge deler - igjen fra i går da jeg hadde for mye feber til å ha lyst på.

Veldig godt faktisk! Skikkelig comfort food med risoni i kremet gresskarsaus.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

I dag blir det pinnekjøttrester fra nyttårsmiddagen. 

Skrevet

I dag skal jeg ha torsk med poteter, og tilberede det helt selv. Wish me luck! :ler: 

  • Liker 1
Skrevet

En pizzarest, men hjemmelaget og veldig god, fra frysen. 

AnonymBruker
Skrevet

Hjemmelaget enchiladas med salsa, rømme og guacamole.

Anonymkode: bb781...7e8

AnonymBruker
Skrevet

Indisk tikka masala og salat på jobb. (Elsker å jobbe kveld.) 

Anonymkode: 4181a...809

Skrevet
FrankDrebin 2 1/2 skrev (19 timer siden):

I dag skal jeg ha torsk med poteter, og tilberede det helt selv. Wish me luck! :ler: 

Hvordan gikk det?

Her blir det kyllingshawarma men med ris istedenfor pakket inn i tynt brød. 

  • Liker 1
Skrevet
7 hours ago, MarianneE said:

Hvordan gikk det?

Her blir det kyllingshawarma men med ris istedenfor pakket inn i tynt brød. 

Det gikk fint, er ingen heksekunst, heldigvis. :)

Håper shawarmaen smaker. ^^ 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

I dag prøver jeg ut Rema 1000's pepperoni pizza med paprika. 

Anonymkode: bb781...7e8

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet
FrankDrebin 2 1/2 skrev (3 timer siden):

Det gikk fint, er ingen heksekunst, heldigvis. :)

Håper shawarmaen smaker. ^^ 

Godt krydret kylling gjør alltid godt etter desembermat.

  • Liker 1
Skrevet
29 minutter siden, MarianneE said:

Godt krydret kylling gjør alltid godt etter desembermat.

Ja, det er godt med "normale" middager igjen etter julematen. :)

Skrevet

Det ble den siste porsjonen med hot curry fra fryseboksen. Får ta en tur på butikken og handle litt grønnsaker og sopp så jeg kan lage opp litt mer. 

Jeg blir aldri lei av verken curry eller stekt ris.

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Fersk, fylt pasta med rød pesto, cheddar og cashew nøtter. Samt vegisterkake og cherry tomater. 

Anonymkode: 4181a...809

  • Hjerte 1
Skrevet
Brunhilde skrev (20 timer siden):

...

Jeg blir aldri lei av verken curry eller stekt ris.

Derfor ble det stekt ris i dag :ler:

AnonymBruker
Skrevet

Fløtegratinert torsk med potetbåter

Anonymkode: f78b4...2d1

Skrevet

Sloppy Joe etter oppskrift fra Gladkokken 

Skrevet (endret)

Jeg tror jeg vil ha noen vårruller i dag. Tenker jeg snitter litt rødkål til å ha ved siden av, bare for å få i meg litt grønt (eller i dette tilfellet rødt) ved siden av.

Endret av Brunhilde
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Jeg er preget av en tung begravelse i iskulde.. men heldig og får drikke vin under pledd mens snill Mann lager gul kyllingcurry med litt gulrot, søtpotet og vårløk❤️

  • Liker 1
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Ble litt sånn "hva har vi", brokkoli, paprika, løk, rosenkål og kikerter krydret og stekt. Med saus av kokosmelk, fond, peanøttsmør og litt anna. Ble digg. 

Anonymkode: 4181a...809

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...