Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg liker alltid å lage improvisert middag første nyttårsdag - det er liksom ingen forventninger og full frihet etter en lang jul bundet opp i tradisjoner, og man har i tillegg kjøleskapet fullt av deilige rester å bruke opp.

Litt begrensninger i dag siden vi har vært borte hele julen og jeg har blitt syk nå i nyttårshelgen. men dagens meny ble:

  • Bacondadler
  • Risoni/orzo i kremet saus av kyllingkraft, puré av et halvt ovnsbakt hokkaidogresskar, revet gruyère og parmesan, fløteskvett, muskat, chiliflak og sitron. Pluss en god slant champagne å drikke til begge deler - igjen fra i går da jeg hadde for mye feber til å ha lyst på.

Veldig godt faktisk! Skikkelig comfort food med risoni i kremet gresskarsaus.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag skal jeg ha torsk med poteter, og tilberede det helt selv. Wish me luck! :ler: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En pizzarest, men hjemmelaget og veldig god, fra frysen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hjemmelaget enchiladas med salsa, rømme og guacamole.

Anonymkode: bb781...7e8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Indisk tikka masala og salat på jobb. (Elsker å jobbe kveld.) 

Anonymkode: 4181a...809

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

FrankDrebin 2 1/2 skrev (19 timer siden):

I dag skal jeg ha torsk med poteter, og tilberede det helt selv. Wish me luck! :ler: 

Hvordan gikk det?

Her blir det kyllingshawarma men med ris istedenfor pakket inn i tynt brød. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, MarianneE said:

Hvordan gikk det?

Her blir det kyllingshawarma men med ris istedenfor pakket inn i tynt brød. 

Det gikk fint, er ingen heksekunst, heldigvis. :)

Håper shawarmaen smaker. ^^ 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

I dag prøver jeg ut Rema 1000's pepperoni pizza med paprika. 

Anonymkode: bb781...7e8

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

FrankDrebin 2 1/2 skrev (3 timer siden):

Det gikk fint, er ingen heksekunst, heldigvis. :)

Håper shawarmaen smaker. ^^ 

Godt krydret kylling gjør alltid godt etter desembermat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutter siden, MarianneE said:

Godt krydret kylling gjør alltid godt etter desembermat.

Ja, det er godt med "normale" middager igjen etter julematen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble den siste porsjonen med hot curry fra fryseboksen. Får ta en tur på butikken og handle litt grønnsaker og sopp så jeg kan lage opp litt mer. 

Jeg blir aldri lei av verken curry eller stekt ris.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Fersk, fylt pasta med rød pesto, cheddar og cashew nøtter. Samt vegisterkake og cherry tomater. 

Anonymkode: 4181a...809

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Brunhilde skrev (20 timer siden):

...

Jeg blir aldri lei av verken curry eller stekt ris.

Derfor ble det stekt ris i dag :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Fløtegratinert torsk med potetbåter

Anonymkode: f78b4...2d1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg tror jeg vil ha noen vårruller i dag. Tenker jeg snitter litt rødkål til å ha ved siden av, bare for å få i meg litt grønt (eller i dette tilfellet rødt) ved siden av.

Endret av Brunhilde
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er preget av en tung begravelse i iskulde.. men heldig og får drikke vin under pledd mens snill Mann lager gul kyllingcurry med litt gulrot, søtpotet og vårløk❤️

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ble litt sånn "hva har vi", brokkoli, paprika, løk, rosenkål og kikerter krydret og stekt. Med saus av kokosmelk, fond, peanøttsmør og litt anna. Ble digg. 

Anonymkode: 4181a...809

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...