Gjest Rødtoppen Skrevet 26. januar 2006 #9121 Del Skrevet 26. januar 2006 Brødskive... Da skal på jobb i ettermiddag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 26. januar 2006 #9122 Del Skrevet 26. januar 2006 Medisterkaker med brun saus, poteter, ertestuing og tyttebær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. januar 2006 #9123 Del Skrevet 26. januar 2006 Pasta med torsk og grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 26. januar 2006 #9124 Del Skrevet 26. januar 2006 Lutefisk med råskrellede mandelpoteter og eggesmør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 26. januar 2006 #9125 Del Skrevet 26. januar 2006 Hjemmelaget kyllingsuppe med nybakt hvitløks-/urtebrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristessa Skrevet 26. januar 2006 #9126 Del Skrevet 26. januar 2006 Fiskekaker, potetstappe og stekt løk. Nammenam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinga Skrevet 26. januar 2006 #9127 Del Skrevet 26. januar 2006 tomatsuppe med makaroni og minihvitløksbaguetter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 26. januar 2006 #9128 Del Skrevet 26. januar 2006 tror det blir frittata med grønne bønner, paprika og tomat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 26. januar 2006 #9129 Del Skrevet 26. januar 2006 Spagetti, kjøttsaus og salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. januar 2006 #9130 Del Skrevet 26. januar 2006 Karrigryte med okse- og lammekjøtt, masse løk og hvitløk, sitron og (perverst nok ) rosiner. Serveres med basmatiris og peanøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NullHull Skrevet 26. januar 2006 #9131 Del Skrevet 26. januar 2006 (endret) Karrigryte med okse- og lammekjøtt, masse løk og hvitløk, sitron og (perverst nok ) rosiner. Serveres med basmatiris og peanøtter. ← Åååååhh! Det hørtes godt ut, Nilma!! *rumler i magen* Oppskrift, kanskje...? Endret 26. januar 2006 av NullHull Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest camillo Skrevet 26. januar 2006 #9132 Del Skrevet 26. januar 2006 Kylling og ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Within my guitar Skrevet 26. januar 2006 #9133 Del Skrevet 26. januar 2006 PInnekjøtt og Kålrabi-stappe! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 26. januar 2006 #9134 Del Skrevet 26. januar 2006 Pannekaker og kremet grønnsakssuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. januar 2006 #9135 Del Skrevet 26. januar 2006 Laks med poteter og brokkoli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 26. januar 2006 #9136 Del Skrevet 26. januar 2006 Pølser og potetstappe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bekkeblom Skrevet 26. januar 2006 #9137 Del Skrevet 26. januar 2006 Pai med skinke og spinat, lagt i en himmel av timian, oregano, kesam og egg. Med ridderpost på toppen. Og en like enkel salat ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Impala Skrevet 27. januar 2006 #9138 Del Skrevet 27. januar 2006 Gratinert blomkål med skinke og kokte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 27. januar 2006 #9139 Del Skrevet 27. januar 2006 I dag blir det hjemmelaget pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 27. januar 2006 #9140 Del Skrevet 27. januar 2006 Åååååhh! Det hørtes godt ut, Nilma!! *rumler i magen* Oppskrift, kanskje...? ←Klart det! Jeg har dessverre forlagt originaloppskriften, men omtrent som dette til 2-3 personer: Karristuing 600-700 gram kjøtt i litt store terninger (lam, okse eller litt av hvert, jeg bruker det jeg har) 1 løk 3-4 fedd hvitløk Smør eller olje 2 ss mel 1-2 ss karri (mengde etter smak og type, til denne oppskriften liker jeg best vanlig "butikk-karri" som Santa Maria e.l.) Kjøttkraft eller buljong Saft av en halv sitron Et par "never" rosiner Basmatiris og peanøtter til servering. Brun kjøttet i porsjoner, kok gjerne ut pannen mellom hver omgang. Varm smør eller olje i en gryte og fres løk og hvitløk til det er mykt, la karrien surre med i et par minutter. Ha i melet, rør godt og spe med kraft / buljong og evt. utkoket fra kjøttstekingen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper og ha i rosinene. Kokes til kjøttet er godt og mørt (en times tid? litt avhengig av type kjøtt, dessuten synes jeg sausen blir bedre dess lengre den koker). Som du ser av kjøttmengden er det i meste laget til to personer, men det smaker nesten enda bedre dagen etter . Håper det smaker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå