AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #50141 Skrevet 10. desember 2020 I dag blir det skinnstekt torskerygg, båtpoteter, ertepuré og hjemmelaget tartarsaus. 🐟 Anonymkode: ad006...80d 3
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50142 Skrevet 10. desember 2020 elien skrev (12 minutter siden): Gildt å se deg her igjen Jeg har en ribbe på salting, som jeg tenker å ha på lørdag. Takk. 😁 Flott. Men pepper og, vel? ☺ 1
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50144 Skrevet 10. desember 2020 T-Rex skrev (14 minutter siden): Frossenpizza! Ikke noe galt med det. Hvilken?
elien Skrevet 10. desember 2020 #50145 Skrevet 10. desember 2020 Jerry Lee skrev (36 minutter siden): Takk. 😁 Flott. Men pepper og, vel? ☺ Ja, selfølgelig pepper 👩🍳 1
Frøken.stille Skrevet 10. desember 2020 #50146 Skrevet 10. desember 2020 Har bestilt indisk til middag i dag 😋 1
LittDiva Skrevet 10. desember 2020 #50147 Skrevet 10. desember 2020 Jobbet nattevakter og totalt ferdig, så det blir Grandiosa med en pils til. 1
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50148 Skrevet 10. desember 2020 elien skrev (9 timer siden): Ja, selfølgelig pepper 👩🍳 Masse pepper. Gni godt inn. 😀 1
elien Skrevet 10. desember 2020 #50149 Skrevet 10. desember 2020 Jerry Lee skrev (1 minutt siden): Masse pepper. Gni godt inn. 😀 Ja, brukte både sort og hvit pepper, liker best kombo med begge 1
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50150 Skrevet 10. desember 2020 elien skrev (9 timer siden): Ja, brukte både sort og hvit pepper, liker best kombo med begge Godt. 👍 Hvor lenge lar du ribba ligge? 1
SoWhat? Skrevet 10. desember 2020 #50151 Skrevet 10. desember 2020 Fikk ideen til å steke sossiser her. Har kun smakt de to ganger trukket. De var mye bedre stekt! Med stekte rosenkål og potetstappe og tyttebærsyltetøy. Hadde god brun saus til. 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 10. desember 2020 #50152 Skrevet 10. desember 2020 Jerry Lee skrev (3 timer siden): Ei lita ribbe koser seg i ovnen nå. Slenger inn litt medister...kaker og pølser...mot slutten. Serverer megsjæl det med poteter, surkål, brun saus og tyttebærsyltetøy. Nydelig, kos deg 😀 Jeg hadde eggerøre, bacon og tomatbønner på loffskive.
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50153 Skrevet 10. desember 2020 Catalina Culès skrev (9 timer siden): Nydelig, kos deg 😀 Jeg hadde eggerøre, bacon og tomatbønner på loffskive. Takk. Det smaker meg meeeget... 😉 Nesten - mat 1
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50154 Skrevet 10. desember 2020 SoWhat? skrev (9 timer siden): Fikk ideen til å steke sossiser her. Har kun smakt de to ganger trukket. De var mye bedre stekt! Med stekte rosenkål og potetstappe og tyttebærsyltetøy. Hadde god brun saus til. Stekte er best, ja. ☺ Ofte bare et lite men godt tilskudd til "hovedmaten"... Og...eeh...sossiser har tilnavnet "englepikker" noen steder. 1
SoWhat? Skrevet 10. desember 2020 #50155 Skrevet 10. desember 2020 Jerry Lee skrev (Akkurat nå): Stekte er best, ja. ☺ Ofte bare et lite men godt tilskudd til "hovedmaten"... Og...eeh...sossiser har tilnavnet "englepikker" noen steder. 1
Kruset Skrevet 10. desember 2020 #50156 Skrevet 10. desember 2020 Tilapia med fufu, tomatsaus med gulrøtter, grønn paprika og løk. 2
Jerry Lee Skrevet 10. desember 2020 #50157 Skrevet 10. desember 2020 Kruset skrev (9 timer siden): Tilapia med fufu, tomatsaus med gulrøtter, grønn paprika og løk. " æfforno' det'a Tante Koppis? Hæ? " Mvh fra et anna sted...
Aintnofun Skrevet 10. desember 2020 #50158 Skrevet 10. desember 2020 Fiskepinner med råkostsalat, poteter, smeltet smør og rømme. 1
Hunter7 Skrevet 10. desember 2020 #50159 Skrevet 10. desember 2020 Ryddedag i kjøleskapet og spiskammerset = "Bolognese"-saus som har fått stå timesvis i ovnen og godgjøre seg. I dag servert med pasta, resten av sausen fryses ned. Desserten bestod av små, mørkerøde epler. Eller rettere sagt ett lite, mørkerødt eple. PS! Så fint å se deg tilbake @Jerry Lee Som en julegave på forskudd 😃 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå