Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Anbefalte innlegg

Skrevet

I dag blir det skinnstekt torskerygg, båtpoteter, ertepuré og hjemmelaget tartarsaus. 🐟

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Videoannonse
Annonse
Skrevet
elien skrev (12 minutter siden):

Gildt å se deg her igjen :) 

Jeg har en ribbe på salting, som jeg tenker å ha på lørdag.

Takk.   😁

Flott.   Men pepper og,  vel?   ☺

  • Liker 1
Skrevet
T-Rex skrev (14 minutter siden):

Frossenpizza! :duskedame:

Ikke noe galt med det.   Hvilken?

Skrevet
Jerry Lee skrev (36 minutter siden):

Takk.   😁

Flott.   Men pepper og,  vel?   ☺

Ja, selfølgelig pepper 👩‍🍳

  • Liker 1
Skrevet

Har bestilt indisk til middag i dag 😋

  • Hjerte 1
Skrevet

Jobbet nattevakter og totalt ferdig, så det blir Grandiosa med en pils til.

  • Liker 1
Skrevet
elien skrev (9 timer siden):

Ja, selfølgelig pepper 👩‍🍳

Masse pepper. Gni godt inn.   😀

  • Liker 1
Skrevet
Jerry Lee skrev (1 minutt siden):

Masse pepper. Gni godt inn.   😀

Ja, brukte både sort og hvit pepper, liker best kombo med begge :) 

  • Liker 1
Skrevet
elien skrev (9 timer siden):

Ja, brukte både sort og hvit pepper, liker best kombo med begge :) 

Godt. 👍

Hvor lenge lar du ribba ligge?

  • Liker 1
Skrevet

Fikk ideen til å steke sossiser her. Har kun smakt de to ganger trukket. De var mye bedre stekt! Med stekte rosenkål og potetstappe og tyttebærsyltetøy. Hadde god brun saus til. 

  • Liker 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet
Jerry Lee skrev (3 timer siden):

Ei lita ribbe koser seg i ovnen nå.   Slenger inn litt medister...kaker og pølser...mot slutten.

Serverer megsjæl det med poteter, surkål, brun saus og tyttebærsyltetøy.

 

Nydelig, kos deg 😀

Jeg hadde eggerøre, bacon og tomatbønner på loffskive. 

Skrevet
Catalina Culès skrev (9 timer siden):

Nydelig, kos deg 😀

Jeg hadde eggerøre, bacon og tomatbønner på loffskive. 

Takk.  Det smaker meg meeeget...   😉

 

 

Nesten   :cowboy: - mat

 

  • Liker 1
Skrevet
SoWhat? skrev (9 timer siden):

Fikk ideen til å steke sossiser her. Har kun smakt de to ganger trukket. De var mye bedre stekt! Med stekte rosenkål og potetstappe og tyttebærsyltetøy. Hadde god brun saus til. 

Stekte er best, ja.  ☺

Ofte bare et lite men godt tilskudd til "hovedmaten"...

 

 

Og...eeh...sossiser har tilnavnet "englepikker" noen steder.   :nigo:

  • Liker 1
Skrevet
Jerry Lee skrev (Akkurat nå):

Stekte er best, ja.  ☺

Ofte bare et lite men godt tilskudd til "hovedmaten"...

 

 

Og...eeh...sossiser har tilnavnet "englepikker" noen steder.   :nigo:

:fnise:

  • Liker 1
Skrevet

Tilapia med fufu, tomatsaus med gulrøtter, grønn paprika og løk.

  • Liker 2
Skrevet
Kruset skrev (9 timer siden):

Tilapia med fufu, tomatsaus med gulrøtter, grønn paprika og løk.

" æfforno' det'a Tante Koppis? Hæ? "

Mvh fra et anna sted...

Skrevet

Fiskepinner med råkostsalat, poteter, smeltet smør og rømme.

  • Liker 1
Skrevet

Ryddedag i kjøleskapet og spiskammerset = "Bolognese"-saus som har fått stå timesvis i ovnen og godgjøre seg. 

I dag servert med pasta, resten av sausen fryses ned.

Desserten bestod av små, mørkerøde epler. Eller rettere sagt ett lite, mørkerødt eple. 

PS! Så fint å se deg tilbake @Jerry Lee Som en julegave på forskudd 😃

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...