Chuck Skrevet 16. august 2020 #48943 Skrevet 16. august 2020 5 minutter siden, Jerry Lee skrev: Jeg var forholdsvis voksen da jeg lærte meg å like spinat. Spiser når jeg får det, men kjøper aldri sjøl. Jeg fikk det aldri servert som barn, så har heldigvis ingen vonde minner der. Spinat surret i smør og hvitløk er godt, så startet med dette og tilsatte laks i biter. Lot det surre et par minutter og deretter blandet jeg i spagetti med en liten skvett av kokevannet. Servert med revet parmesan på toppen 1
Jerry Lee Skrevet 16. august 2020 #48944 Skrevet 16. august 2020 3 minutter siden, Chuck skrev: Jeg fikk det aldri servert som barn, så har heldigvis ingen vonde minner der. Spinat surret i smør og hvitløk er godt, så startet med dette og tilsatte laks i biter. Lot det surre et par minutter og deretter blandet jeg i spagetti med en liten skvett av kokevannet. Servert med revet parmesan på toppen Dette høres jo veldig godt ut. 😀
Chuck Skrevet 16. august 2020 #48945 Skrevet 16. august 2020 (endret) 18 minutter siden, Jerry Lee skrev: Dette høres jo veldig godt ut. 😀 Det var det, pasta er alltid godt Men jeg hadde ikke hatt noe imot din restemiddag heller! Jeg liker sånne tager vad man haver-måltider Endret 16. august 2020 av Chuck 1
Jerry Lee Skrevet 16. august 2020 #48946 Skrevet 16. august 2020 3 minutter siden, Chuck skrev: Det var det, pasta er alltid godt Men jeg hadde ikke hatt noe imot din restemiddag heller! Jeg liker sånne tager vad man haver-måltider Pasta uten om spaghetti med løkstekt kjøttdeig, bacon og saus er ikke helt min greie. Takk. Jeg har fryktelig i mot å kaste mat. Og bruker opp rester så rart det enn noen ganger kan bli. 😊 1
Jerry Lee Skrevet 16. august 2020 #48947 Skrevet 16. august 2020 34 minutter siden, elien skrev: Pølselapskaus Og oppi der finner vi også...? 😊
elien Skrevet 16. august 2020 #48948 Skrevet 16. august 2020 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Og oppi der finner vi også...? 😊 Poteter, gulrot, kålrot, sellerirot, purre. Og når den er ferdigkokt, så har jeg i litt godt smør 1
Jerry Lee Skrevet 16. august 2020 #48949 Skrevet 16. august 2020 4 minutter siden, elien skrev: Poteter, gulrot, kålrot, sellerirot, purre. Og når den er ferdigkokt, så har jeg i litt godt smør Så herlig. Kos deg. 😁 1
elien Skrevet 16. august 2020 #48950 Skrevet 16. august 2020 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Så herlig. Kos deg. 😁 Takk, i lige måde 😊 1
Jerry Lee Skrevet 16. august 2020 #48951 Skrevet 16. august 2020 4 minutter siden, elien skrev: Takk, i lige måde 😊 Takk. 😊 1
AnonymBruker Skrevet 16. august 2020 #48952 Skrevet 16. august 2020 Bucatini (hul spaghetti) og kjøttboller i tomatsaus med grønnkål og frisk basilikum, pluss masse revet parmesan på toppen. Nebbiolo i glasset og middag ute i kveldssolen. Til dessert blir det vaniljeis med bringebær, bjørnebær, rips og varm sjokoladesaus. Anonymkode: ad006...80d 2 1
AnonymBruker Skrevet 16. august 2020 #48953 Skrevet 16. august 2020 I dag ble det Stange sin flatbird med sitron og salvie. Hadde ris og salat til😋 Anonymkode: cef60...886 3
Hunter7 Skrevet 16. august 2020 #48955 Skrevet 16. august 2020 Tyrkisk bønnesalat etterfulgt av marinerte kirsebær med ricotta, macadamia-nøtter, og mynte 3
Jerry Lee Skrevet 16. august 2020 #48956 Skrevet 16. august 2020 2 minutter siden, Pjolterbeist skrev: Tyrkisk bønnesalat etterfulgt av marinerte kirsebær med ricotta, macadamia-nøtter, og mynte Nå tøver du, vel? Snurring og flesk var det, vel.... 😉 1
Gjest Magritta Skrevet 16. august 2020 #48957 Skrevet 16. august 2020 Hadde fiskekaker i hamburgerbrød.
Hunter7 Skrevet 16. august 2020 #48958 Skrevet 16. august 2020 2 hours ago, Jerry Lee said: Nå tøver du, vel? Snurring og flesk var det, vel.... 😉 Hehe, unntaksvis ikke. Det er så varmt og klamt og ekkelt, at det ikke frister med de store kokkeleringseksperimentene. Får besøk neste uke, så skal be de ta med Snurring.For høsten kommer og da blir det snurring og flesk i jernpanna! 1
MarianneE Skrevet 17. august 2020 #48959 Skrevet 17. august 2020 Meldt oppi 27 grader i dag, jeg tror vi bare hiver noen pølser på grillen. Pølser i brød eller lompe, lite spennende men... 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå