Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

1 minutt siden, Muskath skrev:

Det blir fiskekaker i dag. Vet ikke enda om det blir med ris eller pommes frites, grønnsakrester til, agurk, cherrytomater og litt salat. Ketchup, rømme eller chilisaus ...

Sikkert veldig godt.   😀   :spise:

Den gamle klassikeren er med poteter, brun saus eller smeltet smør, gulrot og tomatbønner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Just now, Jerry Lee said:

Sikkert veldig godt.   😀   :spise:

Den gamle klassikeren er med poteter, brun saus eller smeltet smør, gulrot og tomatbønner.

Smeltet smør var en god ide ja, men er ikke fan av brun saus til fiskekaker.😊

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Sikkert veldig godt.   😀   :spise:

Den gamle klassikeren er med poteter, brun saus eller smeltet smør, gulrot og tomatbønner.

Syns det er godt med kål- og gulrotstuing, brun saus og poteter :spise:

Anonymkode: ff9dd...8d0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kapteinens fylte rødspette m/ ost, brokkoli og gulrot. Ovnsstekt.

Serveres med poteter, kokte og rårevne gulrøtter og masse smeltet smør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Muskath skrev:

Smeltet smør var en god ide ja, men er ikke fan av brun saus til fiskekaker.😊

Mange vil ikke ha saus til. Men mange tror at fordi det er fisk skal det være hvit saus, men brun er greia her.

Men altså..smeltet smør er vel så godt.   😀

5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Syns det er godt med kål- og gulrotstuing, brun saus og poteter :spise:

Anonymkode: ff9dd...8d0

Den stuingen til fiskekaker er ny for meg.  Men passer jo ypperlig til med brun saus.  Takk for tips.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Catalina Culès skrev:

To brødskiver, med egg, bacon, tomatbønner og en liten salat.

Så enkelt, så godt.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 time siden, Jerry Lee skrev:

Sikkert veldig godt.   😀   :spise:

Den gamle klassikeren er med poteter, brun saus eller smeltet smør, gulrot og tomatbønner.

Jeg har aldri hørt om tomatbønner til fiskekaker, er det en klassiker altså? Jeg ville aldri kommet på å kombinere tomatbønner til hverken fiskekaker eller brun saus.

Jeg vokste ellers også opp med fiskekaker i brun saus, men har aldri det lenger nå når jeg lager maten selv. Mitt favorittilbehør er kårabistappe, mandelpoteter og smeltet smør med gressløk. Og så må det være nystekte hjemmelagde fiskekaker, da trenger de heller ikke varmes i saus.

-------------

Dagens middag her blir etter planen en slags restepai for å bruke opp halvvissen asparges igjen etter påsken i kjøleskapet. Kanskje også noen bacondadler, siden vi har bacon og dadler. Og det er definitivt en kombo verden aldri før har sett, i hvert fall. :ler:  

Anonymkode: ad006...80d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekte kjøttpølser og resten av "ribbeflesk" med poteter, tomatbønner, tyttebærsyltetøy og stekesjy/smeltet smør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 timer siden, AnonymBruker skrev:

Kanskje også noen bacondadler, siden vi har bacon og dadler. Og det er definitivt en kombo verden aldri før har sett, i hvert fall. :ler:  

Anonymkode: ad006...80d

Hmm...det er vel ingen ukjent greie? Er det det, da?  Hørt om, men aldri spist.   ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det pølse i brød, grei nok start på hverdagen (selv om den egentlig startet i går). :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg gjorde det lettvint og stekte kyllingkjøttdeig med masse krydder og blandet med wokgrønnsaker. Fort og galt, men jeg ble mett og det smakte godt.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt krydret ovnsbakt laks med ovnsbakte grønnsaker (paprika, gulrøtter, purre, brokkoli og rødløk) i buljongvann.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tror min kjære har tenkt til å lage korvstroganoff til oss i kveld. Gleder meg for det er innmari godt og det passer bra nå som sommertemperaturen har tatt ferie og det blåser og småregner ute

Anonymkode: 88090...5b2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Svenske kjøttboller, med poteter, erter, kokt gulerot, fløtesaus  og tyttebærsyltetøy.

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...