Arkana Skrevet 8. april 2005 #5501 Del Skrevet 8. april 2005 Biff, peppersaus, potetbåter, løkringer, champignonstuing, gulrøtter og asparges. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 8. april 2005 #5502 Del Skrevet 8. april 2005 Pannekaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 8. april 2005 #5503 Del Skrevet 8. april 2005 Idag blir det hjemmelagde hamburgere med rømmedressing, salat, tomat og rødløkringer, og, som et prøveprosjekt, nybakte hamburgerbrød (jeg er elendig på gjærbakst ). Ovnsbakte potetbåter og Heinz økologisk ketchup ved siden av (eneste ketchupen jeg spiser, og eneste rett jeg bruker ketchup til... :oops: ) Det er lenge siden sist, jeg har ikke spist burgere siden vi lagde det til middag engang ifjor sommer :o - så jeg gleder meg til middag idag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 8. april 2005 #5504 Del Skrevet 8. april 2005 Lasagna med salat, rundstykker og hvitløksmør. Fruktsalat med is til dessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nat26 Skrevet 8. april 2005 #5505 Del Skrevet 8. april 2005 Hjemmelagde hamburgere,salat og ovnsbakte potetbåter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 8. april 2005 #5506 Del Skrevet 8. april 2005 I kveld skal jeg bort så jeg aner ikke hva jeg får... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dita Skrevet 8. april 2005 #5507 Del Skrevet 8. april 2005 Hjemmelaget pizza. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 8. april 2005 #5508 Del Skrevet 8. april 2005 Taco Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Calla Skrevet 8. april 2005 #5509 Del Skrevet 8. april 2005 Pleier å lage hjemmelaget lasagne på fredager hvor både jeg og sambo har fri... men vi pusser opp kjøkkenet for tiden, så det blir vel Fjordland i dag igjen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 8. april 2005 #5510 Del Skrevet 8. april 2005 I dag blir det pasta med saus som en liten middag, og pizza til Idol... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 9. april 2005 #5511 Del Skrevet 9. april 2005 Foliebakt fiskefilet (forhåpentligvis fersk hyse, dagens utvalg i fiskedisken avgjør ) med sitron. Tilbehør blir etter planen en blanding av kikerter, spinat, rødløk, hvitløk, rød chili, sitron - og muligens litt middelhavsansjos. Vi får se. Det er ennå tidlig på dagen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 9. april 2005 #5512 Del Skrevet 9. april 2005 Kylling med masse chili og hvitløk, pommes noisettes og salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Teletubbien Skrevet 9. april 2005 #5513 Del Skrevet 9. april 2005 I dag må jeg nok overtale Mannen til å lage sin hjemmelagde nuuuuudeligste pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 9. april 2005 #5514 Del Skrevet 9. april 2005 Kyllingsnadder Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 9. april 2005 #5515 Del Skrevet 9. april 2005 Taco! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nat26 Skrevet 9. april 2005 #5516 Del Skrevet 9. april 2005 Marinerte entrecöte,fløtegratinerte poteter og stekt sopp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 9. april 2005 #5517 Del Skrevet 9. april 2005 Tacopai med salat :-) Arkanas oppskrift Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MrsL Skrevet 9. april 2005 #5518 Del Skrevet 9. april 2005 steinbakt pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 10. april 2005 #5519 Del Skrevet 10. april 2005 Kjøttdeig og spagetti. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 10. april 2005 #5520 Del Skrevet 10. april 2005 Idag blir det "kyllingsøndag" hos oss. Begynner på formiddagen med å beine ut en fersk kylling (1,5 kg). Lårene legges i marinade av sitron, hvitløk, pepper og olivenolje (og idag frisk rosmarin i tillegg). Bryststykkene fryses, og skroget deles i tre og går i kraftgryta sammen med grønnsaker og urter. Jeg liker å koke kraft - det er en koselig søndagsaktivitet som fyller huset med deilig duft og fredelig stemning. Etter 1,5 times putring siles kraften, avkjøles og settes i kjøleskapet. Neste dag fjerner jeg fettlaget på toppen og fryser kraften til senere bruk i supper og gryteretter. Når kraften er ferdigkokt, starter vi med selve middagen. Kyllinglårene bruker vi feks. til curry, couscous (da går endel av kraften i sausen) eller de marineres og ovnstekes, som idag. Ved siden av har vi grønn salat og en puré av mandelpoteter, pastinakk og sellerirot. Sitronen i kyllingmarinaden balanseres fint av den søtlige og kremete potetmosen. Enkelt og godt! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå