LittDiva Skrevet 25. februar 2015 #34261 Del Skrevet 25. februar 2015 Hjemmelaget pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 26. februar 2015 #34262 Del Skrevet 26. februar 2015 Jeg har satt over to salte knoker som skal etterhvert bli lapskaus og restene fryses ned i porsjoner så mann&barn har middag I fryseren når mor jobber kveldsvakter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2015 #34263 Del Skrevet 26. februar 2015 Linsecurry (løk, hvitløk, sopp, sjampinjong, gulrot, brune linser, curry paste, tomatpuré) med avocado til. Mmmm.... Anonymous poster hash: d1e84...20e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 26. februar 2015 #34264 Del Skrevet 26. februar 2015 Igår hadde jeg ovnsbakt kyllingfilet med potetskiver, sjarlottløk og salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 26. februar 2015 #34265 Del Skrevet 26. februar 2015 Hadde egentlig tenkt å lage greske kjøttboller med søtpotet-fries og salat, men tror jeg må pønske ut noe annet lurt. Må ha noe som vi kan varme opp etterhvert som husets medlemmer kommer hjem...alle har trening, møter, overtid idag og kommer hjem på forskjellige tidspunkt. Den siste er ikke hjemme før kl 19, så litt seint å ta fellesmiddag da pga minsten. Hmmm......hva skal man finne på da mon tro?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolla! Skrevet 26. februar 2015 #34266 Del Skrevet 26. februar 2015 Jeg har satt over to salte knoker som skal etterhvert bli lapskaus og restene fryses ned i porsjoner så mann&barn har middag I fryseren når mor jobber kveldsvakter. Vil du dele oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 26. februar 2015 #34267 Del Skrevet 26. februar 2015 (endret) Av en eller annen grunn kan jeg ikke tenke meg noe bedre enn en FROSSEN PAI, så det blir det i dag. Edit; vet ikke hvilken type det blir fordi det er kjæresten som skal plukke opp på butikken. Skal lage en enkelt tomatsalat med balsamico til. Endret 26. februar 2015 av FantasDick Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bell Skrevet 26. februar 2015 #34268 Del Skrevet 26. februar 2015 TACO !!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 26. februar 2015 #34269 Del Skrevet 26. februar 2015 Vil du dele oppskrift? Jeg kokte to knoker (du kan bruke bare en og) I vann tilsatt pepperkorn og en løk. Lot det koke i 2-3 timer. Tok dem så opp og silte så av kraften. Kuttet gulrøtter, potet, purre, pastinakk og søtpotet og hadde i kjelen. Hadde så over kraften og delte opp kjøttet. Lot dette stå og småkoke i 2-3 timer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 26. februar 2015 #34270 Del Skrevet 26. februar 2015 Risengrynsgrøt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 27. februar 2015 #34271 Del Skrevet 27. februar 2015 Uinspirert hjemme-alene-middag i kveld. Nudler av type usunn-med biffsmak, kokt med 10-12 cm purre i strimler, krydderblandingen og masse grovhakket ingefær. Hadde i en hakket tomat de siste sekundene og helte av kokevannet. Overaskende ålreit og laget på et par minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 27. februar 2015 #34272 Del Skrevet 27. februar 2015 Indisk take away Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 27. februar 2015 #34273 Del Skrevet 27. februar 2015 Boeuf Bourgouignon Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 27. februar 2015 #34274 Del Skrevet 27. februar 2015 Herregud, typen kom hjem med pizzaburger, så da ble det det til middag i dag. Er tydeligvis på ferdigmat-kjøret, haha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. februar 2015 #34275 Del Skrevet 27. februar 2015 Boeuf Bourgouignon Jeg måtte le av meg selv da jeg stod foran hylla med friske urter på butikken i dag. Frisk timian=Boeuf Bourgouignon, frisk rosmarin=lammelår. Tror jeg må lage en Boeuf Bourgouignon før det blir for mye vår i lufta. Det er jo så ufattelig godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 27. februar 2015 #34276 Del Skrevet 27. februar 2015 Taco. pulled pork, sorte bønner, tomatsalsa og stekt paprika og løk. Gleden ved å ikke bo sentralt er at avokadoen jeg håpte å ha til er moden type mandag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 28. februar 2015 #34277 Del Skrevet 28. februar 2015 Jeg måtte le av meg selv da jeg stod foran hylla med friske urter på butikken i dag. Frisk timian=Boeuf Bourgouignon, frisk rosmarin=lammelår. Tror jeg må lage en Boeuf Bourgouignon før det blir for mye vår i lufta. Det er jo så ufattelig godt. Jeg har aldri laget denne retten men har lyst til det. Men, hva slags type oksekjøtt (går ut i fra at det er okse) Bør man bruke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 28. februar 2015 #34278 Del Skrevet 28. februar 2015 Jeg har aldri laget denne retten men har lyst til det. Men, hva slags type oksekjøtt (går ut i fra at det er okse) Bør man bruke? Dette er jo en rett som skal koke lenge, så jeg velger ofte en blanding av høyrygg og bankekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 28. februar 2015 #34279 Del Skrevet 28. februar 2015 Dette er jo en rett som skal koke lenge, så jeg velger ofte en blanding av høyrygg og bankekjøtt. Tusen Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 28. februar 2015 #34280 Del Skrevet 28. februar 2015 Grandiosa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå