Nigella Skrevet 6. oktober 2003 #1 Del Skrevet 6. oktober 2003 Jeg er iferd med å røre det inn i wok'en for å få en tykkere saus, men er litt usikker på om den egner seg. Hva bruker du den til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 6. oktober 2003 #2 Del Skrevet 6. oktober 2003 Jeg bruker den mest til dressinger og i brøddeigen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 6. oktober 2003 #3 Del Skrevet 6. oktober 2003 Den egner seg ikke i varme sauser, da skiller den seg og blir merkelig. Jeg bruker kesam i kaker (sjokolade- og oste- og eple-), i brød og i dressing. Et veldig bra produkt, synes jeg! Piglet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
monja Skrevet 6. oktober 2003 #4 Del Skrevet 6. oktober 2003 Bruker den også i kaker, dressinger, dip og brøddeig. Det står forsåvidt på pakken hva den egner seg til.....Kjempeprodukt synes jeg. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 6. oktober 2003 #5 Del Skrevet 6. oktober 2003 Hva smaker kesam egentlig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 7. oktober 2003 #6 Del Skrevet 7. oktober 2003 Jeg har laget lett-is med kesam!! Fantastisk god, spør du meg!!! (Litt bitter,kanskje best for voksne...?!) Ellers har jeg brukt denne: www.tine.no og funnet ut hva kesam kan brukes til!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nigella Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #7 Del Skrevet 7. oktober 2003 Hva smaker kesam egentlig? Jeg vet faktisk ikke, jeg har aldri smakt ren Kesam. Har bare blandet den inn i wok og saus og deretter smakt. Godt etterpå hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. oktober 2003 #8 Del Skrevet 7. oktober 2003 Jeg syns det smaker litt søtt nesten som rømmekolle. Eller en blanding av biolanaturell og lettrømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 7. oktober 2003 #9 Del Skrevet 7. oktober 2003 Synes kesam er litt beskt jeg. Likte det ikke så godt til dip, nei... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. oktober 2003 #10 Del Skrevet 7. oktober 2003 Når jeg bruker kesam til dip blander jeg alltid i litt sitronsaft, syns den blir bedre da. Men så er jeg nesten å betegne som kesam avhengig :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå