Gå til innhold

*Frida*


*Frida*

Anbefalte innlegg

Då fekk eg fjerna spiralen fredag 30. juli, og prøving på barn nr 2 er igang! Me fekk ei flott jente i februar 2009, og gler oss til å få ein ny liten baby http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/Happy.gif

Me har hatt det (litt for) travelt i vår, men no er me snart ferdige å bygge huset vårt! No skal me ha et par veker ferie, og må gjere alt ferdig, vaske ut og flytte inn før ferien er over. Spennande tider! Me ser veldig fram til å flytte opp i det flotte huset vårt, og vekk frå ein litt for liten leilighet.

Litt om syklusen min: ventar mens ca 26. august. Forrige gang blei me gravide i pp2 etter at eg slutta på Cerazette (hadde mens ein gang først), så eg ventar jo at det ikkje tek så lang tid denne gang heller. No har eg jo heller ikkje hormoner som skal ut av kroppen, sidan eg hadde kobberspiral. (Eg veit naturligvis at det kan ta lang tid denne gang, sjølv om det gjekk raskt sist)

Om det skulle klaffe i 2. pp får eg termin ca 7. juni, og A blir storesøster når ho er 28 månadar.

No kosar me oss med et glas vin. I dag har me feira sambo sin bursdag, og det er godt å koble ut litt no!

Edit: jente nr 2 kom i oktober 2011, etter 6 månadar prøving.

Sommaren 2012 starta me prøvinga på nr 3, og nytttårsafta 2012 kom det to streker på testen.

Edit igjen: nr 3, ein gutt, blei født i september 2013.

No er det brullup som står på planen, i juni 2014.

Endret av *Frida*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:) Når man er på leting, finner man dagbøker å titte i! Koselig! Håper lille jenta di har det bra! :klem:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann :goodbye:

Får følge med videre her jeg da :)

Håper det klaffer fort for dere, selv om det gikk fort sist trenger det ikke bety at det går fort nå, men det betyr heller ikke at det kommer til å ta lang tid. Så vi får vente og se :)

Deilig å flytte inn i stort og nyoppussa hus da! Vi også bor i en egentlig for liten leilighet som vi pusser opp før vi skal selge igjen og kjøpe oss noe større, den er passe for nå, men når vi blir en liten tass som vil ha sitt eget soverom må vi kjøpe noe større.

Hørtes godt ut med vin og feiring av sambo :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Zoo!

Nei eg veit at ting kan ta tid sjølv om det ikkje gjorde det sist. Eg meiner berre at eg håpar at det ikkje tar mange månadar før det klaffar. Trur nok eg blir utålmodig då :sjenert:

Reknar med eggløysing neste veke. Vente, vente...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:) Når man er på leting, finner man dagbøker å titte i! Koselig! Håper lille jenta di har det bra! :klem:

:vinke: Hei iingvild! Hoppa visst over deg, sorry.

Look and you will find, ikkje sant?! Kva gjorde du i graviddagbøkene forresten :lur:

Me har det fint, alle tre!

Kjekt at du kryssar fingrane for oss Zoo! Er spent for deg eg!

No har eg laga meg ticker. Satte syklus på 30 dagar, den plar vere stabil, kanskje 31 dagar. El har eg aldri verken merka eller testa, men reknar med det er 14 dagar før mens. Ergo: EL på torsdag. Spennande!

I helga har me hatt 'fri', og har vore på besøk hos mine foreldre. A har vore i kjempeslag! No er me heime igjen, og et jordbær og moreller, drikk rødvin og skal sjå Poirot på fjernsynet. :popcorn:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tickeren seier at EL er i dag, og det kan nok stemme. Har litt småvondt, som luftsmerter, på venstre side nede ved hoftebeinet. Så då får me sjå kva tida bringer :)

I går var me på IKEA i Bergen, dvs ein tilsaman 7 timars biltur. Ein lang og slitsom dag, med andre ord. Men me fekk i allefall handla det meste av dei større tinga me skulle ha. No har me 3 skyvedørsgarderober, minus skrog til det som skal stå på A sitt rom. Supert... Kjøpte benkeskap til vaskerommet. Nye madrasser kjøpte me oss og, men Malm seng hadde dei ikkje på lager :sukk: No har me ei 150-seng, men skal altså kjøpe 180.

Det som gjenstår av 'viktige' ting er gardiner/rullegardin til A sitt rom, og altså seng og skroget til A sitt skap. Mulig me kjøper sofa og nytt kjøkkenbord og, men det hastar uansett ikkje.

I dag fekk me forresten både straum og vatn til huset! Milepæl :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Koselig å se deg igjen Frida. Gratulerer med nyhus :roser:

Følger spent med videre.

:klem:

Takk for det, pusilus! Er spent sjølv eg :

Ny dagbok! :hoppe: Litt treig, jeg. Moro med prøving hos dere også! :jepp:

Ja, nå er det på tide :jepp: Så får me sjå kva 2011 bringer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

No er det berre å vente. Merkar at eg går rundt og tenker på EL og mulig spire heile tida. Har egentlig ikkje lyst til å vere så opphengt i dette, i alle fall ikkje ennå? Men det virkar umulig å ikkje tenke på dette her.

Me har jo flytting og utvask foran oss, og eg gruar meg til den prosessen om eg skulle vere tidlig gravid. Kor tungt kan eg bære og det der. Er malinga eg brukar til listene skadelig å bruke om eg er gravid. Huff, så mange tanker. Har ikkje lyst til å vere hysterisk, men må jo ta nødvendige hensyn! Hmmm.

A søv luren sin i vogna ute, og no skal eg lage graut til lunsj. Taco til kvelden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Her må jeg følge med! Jeg husker deg fra sist prøverunde siden jeg også var prøver da, så koselig at dere skal starte prøvingen på nestemann :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Ilja! Eg huskar deg og frå sist, så kjekt at du har fått ein liten gutt!

I dag har vore ein litt blæh-dag. Dårlig form, og det passar dårlig med siste innspurt i huset. Eg hadde vel berre ein dårlig dag, alt var et ork... Dette er siste ferieveka, og me bør flytte innan helga.

Har fått bært inn alt som sto i bilen etter Ikea-turen på onsdag. I hovedsak garderober, og det var tungt! Sambo og svigerfar har festa soklar og golvlister på kjøkkenet, og så har me rydda ut av heile 1-etasje. Det begynner å bli bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Søndag kveld, og ferien er over :sukk:

I måro skal A begynne i ny barnehage, og eg skal vere med :) Ho har gått i barnehage sidan januar, men dette er den lokale barnehagen som me soknar til. Litt spent på korleis det blir, men eg er ganske sikker på at ho vil finne seg til rette i denne barnehagen og. Ho trivdest veldig godt der ho gjekk tidligare.

Huset er vel praktisk talt ferdig, men me flyttar ikkje heilt ennå. Det er berre litt småtteri som gjenstår, og rydding og sånn. Det er varmt vatn i kranane, me har prøvefyrt i ovnen og alt er i orden, men me har jo faktisk ikkje lov til å flytte før det er ferdigmeldt og godkjent heller. No skal me bruke et par dagar til å pakke litt saman her i leiligheten, og så flytter me nok i løpet av den kommande veka.

I helga har me fått vaska ned heile 1. etasje (men god hjelp av familie), montert skyvedørsgarderober i gang og på vårt soverom, ny 180 cm seng og skap på A sitt rom. I dag har eg fått på plass kanskje halvparten av skuffene og hyllene i garderobene.

Me er ganske slitne av all jobbinga både eg og sambo, men det er godt å sjå at me nesten er i mål. Og så så fint det blir! :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så deilig at huset er ferdig! Det har jo vært en lang prosess for dere. Håper det betyr at hverdagen roer seg litt og at dere får god tid til prøving fremover. :nigo:

Lykke til i barnehagen i morgen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Me flytta inn i nyehuset i helga, og er foreløpig utan nett.

Ventar EL om 7-8 dagar. Må prøve å rydde alt på plass og senke skuldrene til då. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hallo:

Jeg har ikke fått med meg dagboken din før nå jeg...

Spennende med prøving igjen!

Og gratulerer med innflytting i nytt hus!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

:hallo:

Jeg har ikke fått med meg dagboken din før nå jeg...

Spennende med prøving igjen!

Og gratulerer med innflytting i nytt hus!

Hei O'hara! Så kjekt å 'sjå' deg igjen! No ventar me i spenning på Tøtta di :popcorn:

Framdeles ikkje nett heime, det kunne visst ta 4-6 veker... Har bestilt Altibox, og er spent på korleis det fungerer.

EL var torsdag 9. (dvs den dagen hadde eg 'luftsmerter', og reknar med det er dagen for EL.) Har hatt sånne luftsmerter, tildels smertefulle 1 dag eller ettermiddag kvar gong det er EL på gang, annenkvar gong på høgre og venstre side. Denne gang på høgre side igjen. Sånne smerter/plager har eg ikkje hatt tidligare, berre dei siste 4-5 syklusane.

Me var i Dublin i helga! :danse: Fin by, kjekt reisefølge (me var ein gjeng på 10 stk, inkl samboer) og deilig med litt ferie, shopping og gode måltider. Shoppa ikkje stort forresten, berre litt småtteri. Ein fin mørk-blå bluse frå Zara, litt undertøy fra M&S og litt diverse på Boots. Og litt smått til veslejenta som var hos besteforeldrene i helga, bla ein kjole ++ frå MotherCare.

A hadde det forresten kjempebra på overnattingsbesøk i helga. Ho sov heile natta, og måtte vekkast om morgonen :hakeslepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...