Gå til innhold

Bibelen og EU


Gjest Hans72

Anbefalte innlegg

Gjest Hans72

http://www.alef.no/eu_bibelen_og_israel.htm

Artikkelen er meget interessant, og tar for seg hvordan EU passer inn i Bibelens profetier, da som "Dyret i åpenbaringen". Disse to bibelsitatene er spesielt interessante:

”De ti horn som du så, og dyret, de skal hate skjøgen, og de vil gjøre henne øde og naken. Hennes kjøtt skal de ete, og brenne henne opp med ild. For Gud inngav dem i hjertet å utføre hans plan, og å fullføre én og samme tanke, og å gi dyret sitt rike inntil Guds ord er blitt fullbyrdet.” (Åp 17:16-17)

Hva skjer i vår tid? Jo, statsledere gir fra seg deler av nasjonalstatenes makt til EU. Dersom EU er "Dyret", er det ingen tvil om at de gir sitt rike til det.

”Deretter skal det komme et fjerde rike, som skal være sterkt som jern. Likesom jernet knuser og sønderslår alt, så skal dette riket, som knusende jern, slå i stykker og knuse alle de andre rikene. Men når du så at føttene og tærne var dels av pottemakerleire, dels av jern, så betyr det at riket skal være et delt rike. Det skal ha noe av jernets styrke i seg, ettersom du så at jern var blandet med leiren. Og det at tærne på føttene var dels av jern, dels av leire, det betyr at riket for en del skal være sterkt og for en del svakt. Og når du så at jernet var blandet med leire, så betyr det at de skal blande seg med hverandre ved giftermål. Men de vil likevel ikke holde sammen, likesom jern ikke blander seg med leire.” (Dan 2:40-43)

Dette stemmer også veldig godt. EU har en relativt sterk økonomi, men mangler for en stor del åndelighet. I tillegg er profetien svært nøyaktig ift. at den forutser at EU har en del av makten, uten å styre landene direkte.

Hva tenker dere?

Endret av Hans72
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

At det er en profeti på leirføtter, og særdeles lite egnet til å si noe som helst fornuftig om verden i dag. Tror du forresten på superevolusjon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest brutal_mann

Tja... Alle eventyr passer til noe fra virkeligheten så lenge en leter lenge nok. Og ikke minst er villig til å vri litt på ting for å få det til å passe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...