Gjest Gnuffisen Skrevet 8. mai 2010 #1 Del Skrevet 8. mai 2010 Det gjelder altså kanelbolle fyll. De kanelbollene som jeg kjøper hos bakeren er så vanvittig gode, dette pga fyllet som den har. Når jeg lager blir fyllet ganske tørt og inntrukket i bollen, mens deres er veldig vått og søtt. Har prøvd å se litt på internett, og da ser jeg mange bruker marsipan? Kan ikke forestille meg at man skal ha marsipan i kanelsnurrer?? Noen som har tips, eller vet om hvordan du får et tykt, vått og godt lag med deilig kanelsnrr fyll.. ? Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marlo Skrevet 8. mai 2010 #2 Del Skrevet 8. mai 2010 Pensle med litt smør, strø sukker og kanel over og snurr de sammen. Ikke så mye annet å gjøre tror jeg. Men jeg mener å ha hørt av noen en gang at det kan ha noe med ovnen å gjøre, for jeg lagde de jeg alltid lager hjemme når jeg var hos noen andre og da ble de ikke så gode. Hjemme blir de alltid deilige Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gnuffisen Skrevet 8. mai 2010 #3 Del Skrevet 8. mai 2010 Det er det jeg også vanligvis har gjort, penslet med litt smør osv.. men får ikke et tykt og saftig lag da? Det fyllet jeg er på jakt etter er litt klissete, vått, og søtt.. Kanskje det bare er jeg som ikke er nå flink å bake! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 8. mai 2010 #4 Del Skrevet 8. mai 2010 Det er også noen som bruker litt aprikos i kanelboller, det er veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krummelure Skrevet 8. mai 2010 #5 Del Skrevet 8. mai 2010 Du kan prøve dette: 300g marsipanmasse 1dl melk Del marsipanen i små biter, og spe med melken litt etter litt.. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mahareth Skrevet 8. mai 2010 #6 Del Skrevet 8. mai 2010 Mer smør er vel "hemmeligheten" tenker jeg. Det, og at deigen skal være så klissete som mulig når du kjevler den ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 8. mai 2010 #7 Del Skrevet 8. mai 2010 Rør smør og sukker hvitt og tilsett kanel. Bruk rikelig av alle tre ingrediensene. Smør på den utkjevlede deigen, rull, kutt og stek. Dette blir godt, netteopp fordi det blir atskillig mer smør i fyllet enn om du kun pensler med smeltet smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjesten Skrevet 8. mai 2010 #8 Del Skrevet 8. mai 2010 Jeg pleier å ta et godt lag smør, så strør jeg med sukker og kanel. Jeg har også rosiner i, men det er jo smak og behag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leanne Skrevet 8. mai 2010 #9 Del Skrevet 8. mai 2010 pleier å ha i litt brunt sukker også jeg, for det blir ofte seigt og klissete når det er stekt.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elena Skrevet 8. mai 2010 #10 Del Skrevet 8. mai 2010 Marsipan funker fint selv om det høres litt rart ut. Det gjør kransekakemasse også. NAM:) Bruk et godt smør og mye smør. F.eks Setersmør fra Tine. http://www.bakerella.com/swirls/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå