Gå til innhold

Lammekoteletter


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

jepp, lammesesongen er her, og det er jeg virkelig glad for!!!

Noen forslag til tilberedning av lammelår i skiver.

Vet hva jeg vil ha avtilbehør, men hvordan tilbereder jeg slik at det blir mørt og med best smak?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Brun skivene i god og varm panne på begge sider. Salte og pepre. Etterstek de i 200 grader varm ovn i ca. 10-15 min. avhengig av tykkelsen.

De er aller best når de er litt rosa, men ikke blodig i midten.

Alternativt kan du brune de i panna og ettersteke på begge sider på svak varme. Tiden er uansett avhengig av tykkelsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...