Gjest Alive Skrevet 17. september 2003 #1 Del Skrevet 17. september 2003 jepp, lammesesongen er her, og det er jeg virkelig glad for!!! Noen forslag til tilberedning av lammelår i skiver. Vet hva jeg vil ha avtilbehør, men hvordan tilbereder jeg slik at det blir mørt og med best smak? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 17. september 2003 #2 Del Skrevet 17. september 2003 Brun skivene i god og varm panne på begge sider. Salte og pepre. Etterstek de i 200 grader varm ovn i ca. 10-15 min. avhengig av tykkelsen. De er aller best når de er litt rosa, men ikke blodig i midten. Alternativt kan du brune de i panna og ettersteke på begge sider på svak varme. Tiden er uansett avhengig av tykkelsen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå