LukaFrost Skrevet 29. april 2010 #1 Del Skrevet 29. april 2010 I følge boka skal man lage hvit saus ved først å smelte smør, så ha i mel og deretter melk. Jeg synes det er enklere å røre ut mel i melk med en gang og så ha i smør til slutt. Blir det engentlig forskjell på resultater om man gjør det på den ene eller andre måten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Iril Skrevet 29. april 2010 #2 Del Skrevet 29. april 2010 Jeg smelter smør, og har mel og melk i et syltetøyglass. Rister det til det er godt blandet, og har det i smøret. Det blir vel omtrent det samme som du sa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amys Skrevet 29. april 2010 #3 Del Skrevet 29. april 2010 Jeg pleier også å gjøre det sånn du beskriver, og jeg har ikke merket noen forskjell. De gangene jeg har gjort det "riktig" og blander mel og smør før jeg har oppi melk ender jeg opp med å måtte røre som en gal for å bli kvitt alle de hersens klumpene Men jeg lurer litt på hvorfor alle oppskriftene jeg har sett mener man skal blande smør og mel først..skulle jo tro det var en grunn til det. *følger med på tråden tilfelle noen vet* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå