Gjest AnonymBruker Skrevet 22. april 2010 #1 Del Skrevet 22. april 2010 Jeg er kjempedårlig på å lage hjemmelagede sauser. De jeg lager er fulle av fløte, så de er langt fra sunne. Jeg trenger hjelp! F.eks. lager jeg gjerne tomatsaus selv, med hakkede tomater, løk og eventuelt andre gode mosede grønnsaker oppi. Men helt egentlig synes jeg ikke den er god før jeg har oppi masse fløte som kan gjøre den mild og rund i smaken. Vips så er den en kaloribombe. Tips til sauser som kan fryses - eller eventuelt der basisen kan fryses sånn at det er lettvint å tilsette noen kjappe ingredienser når man tiner den - mottas med ekstra stor takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LukaFrost Skrevet 23. april 2010 #2 Del Skrevet 23. april 2010 (endret) Til kylling lager jeg gjerne saus med fond eller buljong. Putter så oppi krydder eller urter etter behov. Bruker melk og kanskje en dæsj creme fraiche. Endret 23. april 2010 av LukaFrost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå