allover Skrevet 18. mars 2010 #1 Del Skrevet 18. mars 2010 Er det tar for mye mel eller melk i røra da? Noen ganger blir kvikklunsjkaken min mer "smuldrete" enn andre ganger.. Tenker det har med målene å gjøre.. at jeg har litt for mye eller for lite av noe.. Noen som vet? :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 18. mars 2010 #2 Del Skrevet 18. mars 2010 Du må måle veldig nøyaktig når du bakar kake. Det beste er å bruke vektmål, sjå om du finn oppskrifter der dei brukar det. (proffe bakarar brukar alltid vektmål, også på krydder, salt og egg.) Dersom du brukar litermål og skal måle t.d. mjøl i volum, må du ikkje "trykke" mjølet saman, t.d. ved å dunke det i benken. Då får du for mykje mjøl ift feitt og væske. Legg mjølet i litermålet, men ikkje press det saman. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afea Skrevet 18. mars 2010 #3 Del Skrevet 18. mars 2010 Pass også på at du ikke pisker inn det tørre i det våte, men at det blir forsiktig vendt inn. Gjærne litt etter litt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LetThemEatCake Skrevet 18. mars 2010 #4 Del Skrevet 18. mars 2010 For mye mel. Melet er förmodligen mer kompakt ibland (du kanske pressar ihop det mer?). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå