Gå til innhold

Har ikke brødrasp, kan knust knekkebrød erstatte det?


Jenta21

Anbefalte innlegg

Skal lage kjøttkaker i dag og i oppskriften står det at jeg skal bruke 2 ss brødrasp. Det mangler jeg, men knekkebrød har jeg. Kan det brukes i stedet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg prøve å ha knuste knekkebrød (fullkornsknekkebrød) på fiskegratengen en gang, men det smakte helt forferdelig..

Jeg vet ikke med kjøttkaker, men de blir nok å knase en god del de knekkebrødene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du ikke fint brød i huset; kavring eller ei hvetebolle?

Kanskje det kan gå med lyst knekkebrød a la wasa frukost?

Men det står ikke nedfelt i Norges lover at du trenger brødrasp. Du kan bruke mel også, det er jo det vanligste. en ss potetmel eller to. - Hvetemel om det kniper. Men det går greit å lage kjøttkaker uten noe sånt i det hele tatt også. Det er ikke rakettforskning, liksom. :)

Endret av Kamikatze
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest navnelapp

Får du knust det ordentleg er det heilt ok med finknust knekkebrød i kjøtdeigen. På fiskegratengen og for den del, eg syns ikkje det smakar forferdeleg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørket et rundstykke i ovnen og lagde brødrasp av det i stedet siden jeg kom på at jeg hadde frosne rundstykker. Men takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...