Gjest Gjest_jente_* Skrevet 17. februar 2010 #1 Del Skrevet 17. februar 2010 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Pernille_* Skrevet 17. februar 2010 #2 Del Skrevet 17. februar 2010 Brun saus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. februar 2010 #3 Del Skrevet 17. februar 2010 Brun saus sjysaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synne-Marie Skrevet 17. februar 2010 #4 Del Skrevet 17. februar 2010 Jeg bruker bare å smelte smør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tineline Skrevet 18. februar 2010 #5 Del Skrevet 18. februar 2010 Grov sennep! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 18. februar 2010 #6 Del Skrevet 18. februar 2010 Saus til pølser? Nei, jeg stemmer i med tineline; sennep. Jeg foretrekker dijon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2010 #7 Del Skrevet 19. februar 2010 Surkål eller rødkål er alltid en vinner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 19. februar 2010 #8 Del Skrevet 19. februar 2010 Surkål eller rødkål er alltid en vinner. Bruker fløtesaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2010 #9 Del Skrevet 19. februar 2010 Saus til pølser? Til alle andre pølser er jeg enig med deg, men til medisterpølser bruker jeg brun saus, når jeg en sjelden gang lager det til middag. Det samme bruker jeg til annen medistermat som medisterkaker og kjøttpudding. Surkål eller rødkål passer godt til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest b Skrevet 19. februar 2010 #10 Del Skrevet 19. februar 2010 Grov sennep og surkål. Gjerne litt sjysaus til potetene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2010 #11 Del Skrevet 19. februar 2010 Hæ? Er det folk som bruker saus til medisterpølser??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spinell Skrevet 19. februar 2010 #12 Del Skrevet 19. februar 2010 Hæ? Er det folk som bruker saus til medisterpølser??? Ja, brun saus. Bruker ikke saus til noen andre pølsetyper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2010 #13 Del Skrevet 19. februar 2010 Jeg bruker ikke saus til medisterpølser men spiser lite av det, og da bare med ribbe rundt jula. Da har jeg valgt sjy framfor saus. Ellers er kålrabistappe eller raspet gulrot dynket med appelsin noe som passer i stedet for saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helen Skrevet 19. februar 2010 #14 Del Skrevet 19. februar 2010 Jeg bruker hvis saus, synes det er det beste. Men skal vi ha medisterpølse og ribbe, bruker jeg enten bare ribbefett eller brun saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest b Skrevet 20. februar 2010 #15 Del Skrevet 20. februar 2010 Sikkert godt med tomatsaus også. krydre litt godt. Kanksje litt chilli eller karri i. Får noe som heter currywürst i tyskland. Minner om medisterpølse. Blir servert med karritomatsaus. Slett ikke dumt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå