Gå til innhold

hva slags saus bruker man til medisterpølse?


Gjest Gjest_jente_*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Saus til pølser?

Til alle andre pølser er jeg enig med deg, men til medisterpølser bruker jeg brun saus, når jeg en sjelden gang lager det til middag. Det samme bruker jeg til annen medistermat som medisterkaker og kjøttpudding.

Surkål eller rødkål passer godt til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker ikke saus til medisterpølser men spiser lite av det, og da bare med ribbe rundt jula. Da har jeg valgt sjy framfor saus.

Ellers er kålrabistappe eller raspet gulrot dynket med appelsin noe som passer i stedet for saus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg bruker hvis saus, synes det er det beste. Men skal vi ha medisterpølse og ribbe, bruker jeg enten bare ribbefett eller brun saus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sikkert godt med tomatsaus også. krydre litt godt. Kanksje litt chilli eller karri i. Får noe som heter currywürst i tyskland. Minner om medisterpølse. Blir servert med karritomatsaus. Slett ikke dumt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...