Mynona Skrevet 8. september 2012 #741 Del Skrevet 8. september 2012 Jeg smakte Tine Kremost med topping i dag (honning og nøtter). Var himmelsk god. Jeg blir garantert å bruke denne som mellommåltid. Perfekt for oss som er glad i ost Spise på brød/kjeks eller som yoghurt?? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nattergalen Skrevet 9. september 2012 #742 Del Skrevet 9. september 2012 Noen som har prøvd de nye bakehjelpemidlene til Idun, oppdaget de i butikken i går (mulig de har vært til salgs en stund, handler ikke så ofte på ICA). Har ferskere bakst i dagens brøddeig, spent på å prøve det i bolledeig eller lignende + noen av de andre variantene. Bakehjelpemidler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 9. september 2012 #743 Del Skrevet 9. september 2012 Lurer på hva de der egentlig inneholder. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 9. september 2012 #744 Del Skrevet 9. september 2012 Ser også at Regal har kommet med nytt hvetemel som skal være perfekt til baking. Heter Vinjett og skal inneholde mer gluten enn vanlig hvetemel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 10. september 2012 #745 Del Skrevet 10. september 2012 Hapå ananas kom til jobben nå! Vet hva jeg skal smake i lunsjen Også inneholdt den bare ananasaroma, så da satser jeg på at jeg tåler det. Men den hvite som jeg husker fra barndommen mener jeg hadde brunt lokk, ikke grønt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 10. september 2012 #746 Del Skrevet 10. september 2012 (endret) Ser også at Regal har kommet med nytt hvetemel som skal være perfekt til baking. Heter Vinjett og skal inneholde mer gluten enn vanlig hvetemel. Yay! Da kan man se fram til enda bedre eltefritt brød! Endret 10. september 2012 av Zzyzx Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest NozMonster Skrevet 10. september 2012 #747 Del Skrevet 10. september 2012 Hapå ananas kom til jobben nå! Vet hva jeg skal smake i lunsjen Også inneholdt den bare ananasaroma, så da satser jeg på at jeg tåler det. Men den hvite som jeg husker fra barndommen mener jeg hadde brunt lokk, ikke grønt. nå mynona? hva ble dommen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 10. september 2012 #748 Del Skrevet 10. september 2012 Yuck!!! Grusomt!! Æsj!! Dette kan da ikke være den samme som var før? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sol79 Skrevet 10. september 2012 #749 Del Skrevet 10. september 2012 Yuck!!! Grusomt!! Æsj!! Dette kan da ikke være den samme som var før? Er vel noe med at smakssansene endrer seg når man blir eldre?! :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 10. september 2012 #750 Del Skrevet 10. september 2012 Er vel noe med at smakssansene endrer seg når man blir eldre?! :gjeiper: Også så veldig da!! Liker jo fortsatt nugatti og sjokade. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fridr Skrevet 10. september 2012 #751 Del Skrevet 10. september 2012 Lurer på hva de der egentlig inneholder. Samme tenkte jeg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest NozMonster Skrevet 10. september 2012 #752 Del Skrevet 10. september 2012 Lurer på hva de der egentlig inneholder. Samme tenkte jeg! man skulle vel tro at det bare er å lese på innholdsfortegnelsen på pakken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 10. september 2012 #753 Del Skrevet 10. september 2012 (endret) Klart det. Men jeg stikker ikke på Ica eller Coop bare for å sjekke det. Endret 10. september 2012 av Zzyzx Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nattergalen Skrevet 10. september 2012 #754 Del Skrevet 10. september 2012 Kan da informer om at ferskere bakst inneholder: Hvetemel, hvetegluten, enzym og melbehandlingsmiddel (E300). E300 er visstnok askorbinsyre (c-vitamin). Ble vel ikke så mye klokere, får google litt mer,men brødet vi bakte igår er ferskere enn normalt, men må nok testes ut mer, blant annet i en bolledeig eller lignende. Og det frister å teste ut luftigere bakst også... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 11. september 2012 #755 Del Skrevet 11. september 2012 Ikke noe skummelt, med andre ord. De burde funke fint, de der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dobby Skrevet 11. september 2012 #756 Del Skrevet 11. september 2012 Ser også at Regal har kommet med nytt hvetemel som skal være perfekt til baking. Heter Vinjett og skal inneholde mer gluten enn vanlig hvetemel. Eg testa dette mjølet i helga, og det var dei beste og mest luftige bollane eg har laga. Kan definitivt anbefalast! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fairydust Skrevet 11. september 2012 #757 Del Skrevet 11. september 2012 Eg testa dette mjølet i helga, og det var dei beste og mest luftige bollane eg har laga. Kan definitivt anbefalast! Stilig! Dette må jeg prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 11. september 2012 #758 Del Skrevet 11. september 2012 Eg testa dette mjølet i helga, og det var dei beste og mest luftige bollane eg har laga. Kan definitivt anbefalast! Kanskje det er håp for en som lager steinbrød da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susa Skrevet 11. september 2012 #759 Del Skrevet 11. september 2012 Melkesjokoladepuddingen var kjempegod! Smakte nesten som bestemors hjemmelagde Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bell Skrevet 11. september 2012 #760 Del Skrevet 11. september 2012 Dent Oi Hot var gode. - men slår ikke de vanlige salte Dent i "vanlige" esker <3 Jeg gleder meg fortsatt til å smake Nonstop-saus som stivner. Noen som har smakt denne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå