Gå til innhold

Stay on these roads


Roadrunner

Anbefalte innlegg

Jeg er heller ikke spes flink til å shoppe. I alle fall ikke til meg selv.

Jeg er veldig flink å presse på mannen klær og jeg er alt for flink til å finne klær til ungene.

Men i London er jeg alltid innom Primark og kjøper(mange!) sokker og truser. :fnise:

Men det ser ut til at du hadde en herlig tur og koste deg, det er jo det viktigste. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er også flink til å handle til andre...

Kom hjem med to bursdagsgaver og litt småtteri til meg selv. Primark var jeg innom første gang jeg var i London (2010), en lørdag formiddag. Om jeg aldri har vært i nærheten av panikkanfall tidligere, så var det ganske nær der.. Enorme mengder folk, fullstendig kaos, og kø for absolutt ALT (for å komme inn i butikken, for å komme opp rulletrappa, for å komme til stativene, for å betale, for å prøve, for å komme ut, for å...tenke...). Vi snudde på toppen av rulletrappa og evakuerte ut igjen :ler:

Absolutt kost meg!

Det viktigste er å komme ut på tur, i godt selskap, få skravlet og kikket rundt litt og kost oss. Og det har vi så absolutt gjort. Og med pundet rundt 12 kronre er det ikke akkurat så store prisforskjellen på mange ting, og da kan jeg like gjerne kjøpe her hjemme i mer kontrollerte former...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Shopping ja... det trenger jeg vel ikke si stort om? Jeg tror det er relativt godt kjent at jeg kjøper klær når jeg MÅ... Garderoben min er et kronisk katastrofeområde... :flau:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også hatt noen turer innom Primark som nesten har resultert i panikkanfall. Trodde jeg skulle svime av første gang jeg var der. Men har lært å være der tidlig, rett etter åpningstid eller siste halvtimen før de stenger. Kjøper jo kun sokker og truser, så det tar ikke så lang tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte faktisk sokker på Primark da vi var i London - de var så fargerike og fine :fnise: Samt en håndfull ringer - å bevege seg inn i kaoset i klesavdelingen var ikke så fristende, men accessoiravdelingen og kassekøen var overkommelig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:forkjola:

Spinning utgår, trening utgår, og maling er jeg usikker på. Hoster og surkler og koser meg med feber. Argh! Får holde ut ei times tid til på jobb, men så tror jeg det blir to små ærender før sofaen :veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

God bedring! :kose:

Håper du får jaget basseluskene avgårde igjen rimelig fort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:veslejenta:

Ikke mye overskudd her gitt. Lader opp til ny dag i morgen, så nå er det horisontalen på sofaen som gjelder, under pledd og med ullsokker og fleece.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok litt febernedsettende før jeg la meg i går og har sovet ganske bra i natt. Våknet med greit fungerende form (luftveiene kan du dog få billig), og er ute i samfunnet på seminar. Kjenner feberen truer igjen,og kaldsvetter litt, men håper det skal gå greit noen timer. :pls: Men mistenker sofa i ettermiddag også... :sukk::veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

Innom på jobb et par timer, og veldig klar for å komme meg hjemover snart. Sannelig ikke sikker på hva jeg skal finne på til middag i dag, kanskje bare litt brødmat. Tok en kakao her da for litt siden, men ble bare 2-3 slurker - fristet ikke :sukk:

Jaja, formen er ikke helgal og det går seg gjerne til. :forkjola:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje litt varm suppe kunne vært noe til middag for en syk Fuggel? :vetikke:

Her blir det pasta bolognese til middag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Supper kan du få kjøpt ferdig -bare å varme. Mindre jobb enn brødmat, særlig hvis du har mikro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble aldri noe middag i går... Ble en is etter jobb - kjølende og godt for halsen, men fuggel'n ble kvalm etterpå. Så ble det litt kjøleskapskalde jordbær, og til slutt litt kald sjokoladepudding og vaniljesaus. Ikke akkurat sunt, men ingenting fristet, og var godt med noe kaldt som ikke raspet i halsen. Kvalm i dag også, så har kun spist litt vannmelon i morges. Var godt med noe fruktig og kjølig, men ble uggen av den også. Jaja... Formen er med andre ord ikke helt bra i dag, faktisk litt verre enn i går. Men foreløpig er det ikke snakk om kun sofaform eller horisontalen, så er på jobb og prøver å få gjort litt. Alt er bedre enn ingenting.

Ettermiddagens utfordring er dog at det er dugnad i gata... :sukk: Bilen kan ikke parkeres i garasjen (på grunn av feiing/spyling), og man bør jo helst bidra. Jeg kjenner at formen min ikke har noe ute å gjøre i sånt opplegg, og jeg har mest lyst til å grave meg ned på sofaen under pleddet. Men hvor skal jeg sette bilen? Antar at alle parkeringsplassene ute er fulle når jeg kommer hjem fra jobb, det er MYE mer biler enn parkeringsplasser når alle må parkere ute :sukk: Jada, jeg ser problemer som ennå ikke har oppstått, er bare litt oppgitt i dag. Vurderte å reise til mine foreldre etter jobb, men kjenner jeg ikke er veldig klar for kjøreturen, og heller ikke så veldig sosial (tror de skulle få besøk i ettermiddag). Frister ikke så veldig å invitere seg til ei venninne heller, jeg er jo et solid basillkokeri, som ikke bobler over av overskudd og energi. Argh! Vurderte også en tur til byen, en matbit og få hentet en forhåndsbestilt gave. Men vet rett og slett ikke om jeg orker. Ikea? :sukk: Vi får se, i beste fall får jeg parkert bilen greit og gjemt meg hjemme i fred og ro.

Sånn... Dagens klagerunde...

Endret av Roadrunner
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bilen trygt parkert og fuggel'n trygt forvart hjemme. Rakk akkurat hjem før frokosten kom i retur, så nå blir det rolig hjemmedag med kort vei til toalett/bøtte som gjelder. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Veldig godt å være hjemme når det utvikler seg slik.

Er pålogget jobb-pc'n og tilgjengelig innimellom, men skal ta det ganske rolig her. Finne frem litt drikkanes, så jeg i alle fall får i meg væske. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk, Sauen!

Fuggel'n litt blek om nebbet i dag gitt, men det går seg nok gjerne til.

Får se på det som en effektiv slankekur :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...