Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2009 #1 Del Skrevet 21. desember 2009 Jeg ryddet i fryseren i går og fant bl.a. skivet ytrefilet av okse fra slutten av mars i år. Er dette fremdeles trygt å spise? Hva med ytrefilet av svin fra samme tid? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 21. desember 2009 #2 Del Skrevet 21. desember 2009 Det kan du trygt spise, begge deler! Husk at magert kjøtt holder seg lenge i fryseren. Det meste som er frosset og ordentlig pakket kan du ha bort i mot et år i fryseren. (Av kjøtt) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Glør Skrevet 21. desember 2009 #3 Del Skrevet 21. desember 2009 Det meste holder seg ett år, vilt holder seg som regel i to år, mens svinekjøtt ofte blir dårlig etter 6 måender. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå