Gå til innhold

Matklubben del 2


Ulva

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 5 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Annonse

Nå har jeg laget Kvist sin pasta med artisjokker igjen og den skal inntas nuh! beste retten :rødme:

Hah! Så moro at du liker den. Jammen lenge siden den har vært på menyen her, så nå inspirerte du meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker også å lage den! Men bare når jeg lager til bare meg selv, eller meg og en venninne, for kjæresten min liker den ikke:p

Jeg bruker å lage tacopaien også, kjempegod! Har endret litt på den da... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker også å lage den! Men bare når jeg lager til bare meg selv, eller meg og en venninne, for kjæresten min liker den ikke:p

Jeg bruker å lage tacopaien også, kjempegod! Har endret litt på den da... ;)

Lyst til å fortelle om forandringene ??

Jeg elsker pai :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeppjepp :) Men det er ikke noen spesielle forandringer, ganske enkle ting...

Lager paideig selv, bruker bare kjøttet fra tomatene(ikke frøene og kjernen), lar fyllet putre en stund så det blir mindre vått, bruker litt chili og koriander i fyllet(hekta på koriander for tiden, så hvem vet om andre vil synes det er godt), og blander inn en del skarp cheddar i osten.

Pai er bra :Nikke:

Må bare dele denne selv om klubben er litt nede, for den var virkelig utrolig god!

Ny og spennende blomkålsuppe:

Suppe:

et blomkålhode

8 dl kyllingkraft/buljong

1/2 dl hvitvin (minst ;) )

2 dl matfløte

Kok blomkålen i kraften og vinen, oppdelt i mindre biter. Ca. 10 min, ikke mer i alle fall.

Kjør med stavmikser/mos med mose-sak(jeg har ikke stavmikser:p )

Bland inn fløten, og ha oppi salt og pepper.

Det geniale er at suppen serveres med en blanding av creme fraiche og ost, og en 'garnish'. Ta en skje av hver oppi suppebollen.

Osteblanding:

1 dl creme fraiche

1 dl revet ost, jeg har brukt vanlig jarlsberg, men det kan sikkert være godt med en annen og litt mer spennende

Garnish:

150 g stekt bacon i små terninger

2 ss hakket persille

1 ss revet sitronskall

MMM!:D må lage den snart igjen, selv om det ikke er lenge siden ;)

EDIT: glemte å skrive at suppen skal kjøres glatt med stavmikser.

Endret av babord
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...