Gjest Gjest Skrevet 14. august 2009 #1 Del Skrevet 14. august 2009 Jeg har aldri laget kålstuing før, men synes det er veldig godt. Skal ha det i dag til hakkebøff i brun saus, men når jeg var på butikken i går fant jeg faktisk bare sommerkål..... Jeg kjøpte det, men spør meg selv nå om det går for det samme? Fint om noen kan svare meg på dette i løpet av dagen, da dette skal være middagen i dag:-) Legg gjerne ved også hvordan du lager kålstuing. Ha en fin dag alle sammen:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 14. august 2009 #2 Del Skrevet 14. august 2009 (endret) Jeg har aldri laget kålstuing før, men synes det er veldig godt. Skal ha det i dag til hakkebøff i brun saus, men når jeg var på butikken i går fant jeg faktisk bare sommerkål..... Jeg kjøpte det, men spør meg selv nå om det går for det samme? Fint om noen kan svare meg på dette i løpet av dagen, da dette skal være middagen i dag:-) Legg gjerne ved også hvordan du lager kålstuing. Ha en fin dag alle sammen:-) Kålstuing med sommerkål blir faktisk ennå bedre enn med vanlig hodekål, synes jeg. Husk bare at sommerkål trenger adskillig kortere koketid enn hodekål. Jeg koker kålen, lager hvit saus av kokevannet og litt melk/fløte, tilsetter salt, pepper og muskat og til slutt kålen Endret 14. august 2009 av nextlife Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TS Skrevet 14. august 2009 #3 Del Skrevet 14. august 2009 Tusen takk for raskt svar:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå