Xtra_lilje Skrevet 7. august 2009 #1 Del Skrevet 7. august 2009 Skal ha bacalao i kveld, og tenkte å lage en crumble pai til dessert. bruker vanligvis epler, men har nå fryseren full av blåbær, så tenkte å bruke disse i stedet men er det noen som har noen gode tips for å unngå at det hele blir et søl av blåvbærsaft? noe jeg kan røre inn i blåbærene for å unngå at det blir blåbærsaft overalt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frosk Skrevet 7. august 2009 #2 Del Skrevet 7. august 2009 Sånn lager jeg blåbærsmuldrepai - bruker litt potetmel i bærene. Syns det er veldig godt med hakkede mandler og litt havregryn i smuldredeigen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solstorm Skrevet 7. august 2009 #3 Del Skrevet 7. august 2009 (endret) Hei. Når jeg lager crumble med blåbær blander jeg ca 1 - 2 ss potetmel med blåbærene for at det hele ikke skal bli for bløtt. Jeg vender bærene i potetmel, drysser litt sukker over og legger så på crumbelen. (Det er også godt med et eple sammen med blåbærene synes jeg) - Frosk postet mens jeg skrev, og jeg ser vi er enige om potemel som fortykningsmiddel! Endret 7. august 2009 av Solstorm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Xtra_lilje Skrevet 7. august 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 7. august 2009 Supert! takk for svar! Skal ha oppi et eple og ja, at jeg ikke har tenkt på det. nam, gleder meg allerede Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå