Gå til innhold

"feste" saft fra blåbær i pai?


Xtra_lilje

Anbefalte innlegg

Skal ha bacalao i kveld, og tenkte å lage en crumble pai til dessert. bruker vanligvis epler, men har nå fryseren full av blåbær, så tenkte å bruke disse i stedet :) men er det noen som har noen gode tips for å unngå at det hele blir et søl av blåvbærsaft? noe jeg kan røre inn i blåbærene for å unngå at det blir blåbærsaft overalt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sånn lager jeg blåbærsmuldrepai - bruker litt potetmel i bærene. Syns det er veldig godt med hakkede mandler og litt havregryn i smuldredeigen!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Når jeg lager crumble med blåbær blander jeg ca 1 - 2 ss potetmel med blåbærene for at det hele ikke skal bli for bløtt. Jeg vender bærene i potetmel, drysser litt sukker over og legger så på crumbelen. (Det er også godt med et eple sammen med blåbærene synes jeg)

- Frosk postet mens jeg skrev, og jeg ser vi er enige om potemel som fortykningsmiddel!

Endret av Solstorm
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Supert! :) takk for svar! Skal ha oppi et eple og ja, at jeg ikke har tenkt på det. nam, gleder meg allerede :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...