Gå til innhold

Diddles


Diddles

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja det går superfort :hakeslepp: Syns nettopp jeg fant det ut, men det er jammen 12 uker siden :overrasket:

Jeg gleder meg veldig til besøk vennen, og håper jeg kan få det til i neste uke :sjenert: Det har vært så mange seine vakter de siste ukene, og da er det ingenting igjen av kvelden når jeg har tatt meg en hvil :fnise: For den hvilen blir bare lenger og lenger.........:veslejenta: Idag prøvte jeg meg med 30 minutter i utgangspunktet - som ble til 1 1/2 time :ler: Håpløs :klaske:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du får sove mens du kan... ;)

Du må bare nyte at du får sove og "utnytte" det nå mens du kan.

Altså...jeg har bestilt et sovetroll, ikke en skrikerunge :fnise:

Fredag :strix: Dette har jeg ventet på hele uka :ler: Jeg som aldri har tenkt over sånne ting før, har begynt å telle ned til helg på søndagskveld :sjenert: Godt dette halvåret som kommer nå har en del bevegelige helligdager og en uke ferie, det kommer til å gå fort!! Ut mai måned bare så er det tid for permisjon :hakeslepp: Ikke for det at jeg tror det er ferie å være hjemme med en liten heller da.....

Jeg er i utgangspunktet ferdig halv 3 idag, men må nok gå litt over pga sykdom :glare: Men alt er bedre enn klokka 5, så klage skal jeg ikke :nigo: Ikveld er det opplading til morgendagens spinning; Det store korslaget, farris bris og mandariner :tommelopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Off I go til spinning, håper kroppen min liker det bedre denne gangen - for jeg trenger dette :pls: Å gå fra 4-5 timer spinning i uka til 1 (og da en Spin1) er mildt sagt et lite sjokk for kroppen, den tror den har ferie og bare skal sove hele tida :veslejenta::fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å ha treningen unnagjort på en lørdag :nigo: Brettet klær har jeg også gjort, så nå gjenstår bare å børste vovvis og støvsuge gulver før jeg kan sette en deig og legge meg på sofaen mens deigen (og jeg) hever :fnise: Jeg elsker helg!!! :hjerte:

Igår kom klærne jeg bestilte til mini fra LaRedoute og Ellos :strix: Veldig veldig fornøyd med alt, unntatt kjøreposen fra LaRedoute og det faktum at sokkene jeg bestilte i brunt var mer lakserosa :klø: De må ha sendt meg feil farge, for alle de andre klærne jeg bestilte i brunt var brune...Så nå har vi vel det meste vi trenger i 50 og 56 tror jeg :sjenert: Håper bare det fortsatt er en gutt på UL 1. februar, ellers må vi returnere klær i stort omfang :ler:

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva var galt med kjøreposen?

Den var bitteliten, akkurat som jeg føler noe mangla på den :klø: Var det virkelig ikke "hette" på den?! *grublegruble* Ellers var den veldig fin, tynn og lett - perfekt til høsten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:skratte: så flaut - det ER hette på den, må knappe den sammen selv :ler: Var derfor det var en rekke knapper på utsiden av hetta :dåne: Jeg er håpløs!! Da får vi se om jeg ikke skal ha den likevel ;)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ikke måte på hvor livlig det er i magen min ikveld, istad sparket han såpass at jeg skvatt og begynte å grine for det var så fantastisk :fnise: Følelsesmessig vrak, jeg?! Han er skikkelig livlig inni her, herlig :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det gleder jeg meg til :strix: Nyter sånn dette her jeg, kjære bare flirer av meg :ler: Vi er på jakt etter en barnevogn som vi begge liker, han liker ikke Emmaljunga sin - synes den er kjedelig :fnise: Den er nok litt for stor også, mtp at vi har to biler med forholdsvis små bagasjerom...Idag fant vi en ny favoritt: Stokke XPlory, som kommer bra utav det i tester vi har lest, pluss den er liten og nett men virker solid :jepp: Selvsagt må vi se den in real og "prøvekjøre" den, men akkurat nå er den en favoritt!

Noen som har erfaringer med Stokke sine vogner?

Vurdering Vogndilla - fra 2010

Vurdering Forbrukerrådet - det skal sies at denne er fra 2006, mye har skjedd etter det!!

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke annen erfaring med den Stokke vogna annet enn de gangene jeg har trillet den litt i butikkene. Syns den virker god å trille, men det er ikke noen vogn for de som skal ut litt i skog og mark. Det er den ikke stødig nok til med de svingbare små hjulene foran. Min dom er at dette er en vogn for den urbane som skal trille mye på asfalt og shopping. Den er lett og god å trille, men vil ikke tåle å trille så mye på skogsbilveier og grusstier.

Ønsker deg forøvrig en superduper mandag!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...