Gå til innhold

Diddles


Diddles

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg burde EGENTLIG:

støvsuge

brette klær

tørke støv

rydde i papirene mine

bestemme meg for morgendagens antrekk på mitt første julebord i edru tilstand :dåne: Planen er å se så smæsjing ut at ingen legger merke til at jeg ikke drikker :hoho:

meeeeen....jeg tror det blir sofaen på meg ikveld gitt :veslejenta: PT tok helt knekken på meg idag med slynge-øvelsene sine :trene: Jeg kommer til å bli, ifølge han, den flotteste gravide dama i mils omkrets :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pysepusen

Jeg er enig med PT! :nigo:

Kos deg på sofaen - det skal jeg også! Det tar jammen meg på å ha syk baby som kun skal være i nærheten av mammaen sin heeele tiden :dåne:

Knuseklem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med PT! :nigo:

Kos deg på sofaen - det skal jeg også! Det tar jammen meg på å ha syk baby som kun skal være i nærheten av mammaen sin heeele tiden :dåne:

Knuseklem!

Søte du da :klemmer: Takk!

Greit å vite at han har store planer for meg, akkurat idag føler jeg meg bare lettere overvektig, så jeg ser frem til å bli smashing ;) Gleder meg til "skikkelig" mage, det kan vel lett forveksles med at jeg har spist for mye julemarsipan per idag :ler: Syns det er rart at JEG har et så avslappa forhold til det å få mage, det trodde jeg kom til å bli kjempevanskelig for meg - men jeg nyter det :rødme: Og det eneste jeg forspiser meg på for tida er klementiner, det blir jeg heldigvis ikke så tjukk av :sjenert:

Jeg endte opp på sofaen igår, i 2 timer :overrasket: Så var jeg våken i 45 minutter før jeg sovna igjen :ler: Snakk om å dra inn årene.......ble visst sliten av :trene:

Skjønner du blir gåen av sutring og klenging, vi får håpe det snart skjer noe på tannfronten :Nikke: Det gjør ihvertfall infernalsk vondt å få visdomstenner, så jeg kan levende forestille meg hvor vondt de synes det er å få en haug med tenner som spretter opp i hytt og gevær :tannverk: Stakkar liten :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du er vel strengt tatt allerede den flotteste gravide dama i mils omkrets!! :jepp:

Ha en kjempefin helg Diddles! :klemmer:

Naw :rødme: Nå er du bare tvers gjennom snill :klemmer:

Kjempefin helg til deg også :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare ei uke igjen til 12! :hoppe:

Jeg skjønner hva du mener med magen, jeg vil også se ordentlig gravid ut, ikke bare forspist.. :sjenert: Jeg har kommet dit nå at jeg ser gravid ut med lite klær (oi, det hørtes rart ut!), men fremdeles synes jeg jeg ser mest småfeit ut med tykke gensere på. Og det er jo i grunnen litt lite lurt å gå rundt i singlet nå, bare for å vise magen min.. :sjenert:

God helg! :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pysepusen

Mazilla; jeg var jo kommet nesten like langt som deg i fjor på denne tiden og jeg gikk i stramme klær hele tiden - ikke noen tykke gensere her (men jeg var utrolig varm ogå da :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var katten utav sekken, det var jammen ikke lett å gå på julebord edru uten at noen fikk det med seg - til tross for at jeg virkelig hadde lagt sjela i antrekk og sminke :ler: Men jeg kjenner at jeg syns ikke det er så farlig, den grensa på 12 uker er jo noe vi skaper selv...Her visste ganske mange det i uke 8 :fnise:

Nå er det rydde, fikse, ordne før besøk av mamma og pappa og siste rest av julegaveshopping 1 time før butikkene stenger (når ingen andre er der :nigo:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mandag er en heavy start på uka :dåne:

Kjørte kjære til flyet idag morges kl. 06.30, så jobb fra 7.00 - 16.45, kjøpe en liten gave til gavebytting med klubbjentene ikveld, hente kjære på flyplassen igjen kl 17.30 :fnise: Kaaaanskje rekker jeg en hvil på sofaen før jeg skal treffe jentegjengen for juleavslutning kl. 19.30 :pls::veslejenta: Kjenner den er sårt trengt allerede :ler: Ungene i bhg er i ekstase etter Lucia, kakemenn og lussekatter :bolledeig: Nå fikk jeg de omsider ut og nyter en halv time for meg selv i stillheten :hjerte: Tror dere jeg gleder meg til jeg kan legge meg i kveld eller??? :ler: Imorgen skal jeg ha lederteamet hjem til meg på julelunsj, så kiropraktor, besøk til ei venninne og time med pt - alt dette før kl. 15.00 Onsdag er det først jobb, så base- og personalmøte etterpå :overrasket: Men SÅ er det stopp og tid for hjemmekos på kveldstid, har en haug gaver som skal pakkes inn også - bare 11 dager igjen til jul :hakeslepp: Hvor er julestemninga hen?! :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

puh... blir nesten andpusten av å lese om aktivitetsnivået ditt i dag og de kommende dagene!

Blir godt når det roer seg ned litt da!

Håper julestemningen kommer til deg snart!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Håper du rekker å trekke pusten en gang i blant også!!! :dåne:

Masse førjuls- :klemmer: til deg, så kanskje julestemningen også kommer snikende etterhvert!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: det var ikke mye igjen av meg igår kveld for å si det sånn, det ble nemlig ikke tid til hvil siden flyet til kjære var forsinka :dåne: Idag ringte og ringte vekkerklokka, i en time før jeg hørte den :overrasket: Godt jeg "bare" skulle lage til lunsj med ped.lederene, selv om det ble hektisk nok å rydde, fyre i ovnen, lage pai og bakte epler på 2 timer :bond: Nå er jeg fint ferdig hos kiropraktoren, som btw bare har god-ord å si om kroppen min og utviklingen der, så nå er det ryddings etter lunsjen og time med pt klokka 14.00. Jeg utsatte deiten med venninna mi for å rekke å puste mellom slaga ;) Ikveld har jeg ingenting jeg må, bortsett fra at å se litt på neste mnd / planlegge basemøte på onsdag...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...