Gå til innhold

Prøver for første gang..


enatupp

Anbefalte innlegg

Litt om oss... jeg er snart 24 år, han et år eldre. vi har kjøpt hus for noen måneder siden. vi har det helt flott her. men nå begynner mamman i meg å rope etter noen å kose med.. har bestandig hatt lyst på barn, og nå føler vi tiden er inne... Vet ikke helt hva jeg skal med denne dagboken, men tenkte det kunne være kjekt med en plass å få ut litt tanker og kansje noen råd på veien.

er fult klar over at går jeg å håper etter å bli gravid er det mindre sjanse for å bli d.. men har vært gravid en gang før (var 19 og tok abort) da ble jeg det med en gang, sluttet på p pillen for å se om hodepinen kom fra dem. så håpet vel kansje det skulle være like lett i dette tilfelle. men nå har jeg brukt p-stav i nesten 3 år...

fikk fjernet p-staven for en måned siden, enda ikke hatt mensen, men håper på det beste alikevel. dette er veldig spennende...

Vil så veldig kjenne forandringene i kroppen, og vite at noe vokser i magen min :)

kan noen si meg hvor bra det er å trene styrke og kondisjon mens man prøver og i første tiden etter spiren er satt??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei enatupp og :velkommen: hit! Og velkommen som ny prøver! ;)

Er ganske fersk i gamet selv, bare vært her noen uker faktisk og vi er i PP1. Snaaaaaart IKM!!

Håper det klaffer fort for dere da. Og at ihvertfall mensen kommer så du kommer igang med syklusen din! :popcorn:

Ang spørsmålet ditt kan jeg dessverre ikke gi et godt svar, er alt for fersk selv. hehe!

Masse lykke til!! Og håper du fortsetter å dele tanker her sammen med resten av oss. ;)

**BABYSTØV** :fnise:

Endret av trinemor83
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Takk :)

jeg er veldig spent på dette og håper noe fester seg veldig snart! har så utrolig lyst på dette barnet. ønsker å ha noe å pusle rundt å se forandre seg og utforske nye ting. En baby er som et mirakel, like uskyldig hver gang.

men siden jeg ikke har fått itlbake mensen enda, må jeg nok belage meg på å vente.. det positive med det er at vi han enda en grunn til å ha masse deili sex :ler: vet ikke hvordan jeg skal få ventetiden til å gå... har mange planer om hvordan barnerommet skal se ut, hvordan si det til mor og far osv... høres sikkert ganske corny ut, men jeg er slik at jeg har tusen ideer før noe er i nærheten til å realiseres. kan være frustrerende, men også kjekt, da jeg kan gjøre om å forandre planen uten å rive vegger.. :)

i denne ventetiden, som også har herlig sommervær prøver jeg å kose meg som best mulig på måter jeg ikke kan etter jeg er blitt gravid altså det blir litt :vin: og sene kvelder på verandaen :)

En anen ting er :vekt: jeg er litt overvektig (185cm, 96kg) og sliter for å få di vekk... håper dette også går greit før svangerskapet, da jeg har fryktelig lav selvtillit og selvfølelse slik jeg er nå :(

men nå tror jeg jaggu jeg skal gå å legge meg, kansje det blir litt :humpe::lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sier som mamma sa til meg; Prøv å tenk og planlegg minst mulig! Ikke titt på barneklær, møbler, leker osv ENNÅ. Da blir man rett og slett ikke gravid! Høres rart ut, jeg vet, men det er som forelskelse; drømmemannen dukker opp når du minst venter det. ;)

Så legg bort alle tanker for fremtiden og fokuser på akkurat NÅ.

Og vent med å fortelle for mange at dere er blitt prøvere. Da kan det lett bli for mye fokus på det og for mye mas. Slike ting tar tid! Det må man være innstilt på før man i det hele tatt begynner! :)

Ikke gå å gruble og fundere for mye...det blir du bare sliten av og skuffelsen blir så mye større når TR kommer... :(

(Vet det er kjipt å høre slikt, men vil jo ikke at du skal bli veldig skuffet og slikt i fremtiden. ;))

Ta en dag av gangen! Det er det beste rådet jeg kan gi deg. Har lært meg å gjøre det selv nå, da jeg i perioden fra pilleslutt til første TR gikk rundt og innbilte meg at jeg var blitt gravid allerede da og hvor utrolig skuffet og lei meg jeg ble da jeg fikk besøk av :heks: og den følelsen var jeg IKKE foreberedt for!

Vekt tror jeg ikke er et så stort problem. Men det er selvfølgelig lurt å legge om kostholdet nå som dere er blitt prøvere og tenke litt mer på hva du spiser. Leste ett sted for ikke så lenge siden av veldig mange som prøver å bli gravide tenker kun på å være sunne/ikke røyke/ikke drikke o.l. UNDER svangerskapet.

Men det er like viktig å være sunn/ikke røyke/ikke drikke o.l. under prøveperioden også! :jepp: Det skal jo skje en prosess i kroppen i prøvetiden også og da er det viktig å holde seg sunn da og.

Nå ble det vel litt mye informasjon på en gang... :ler: Så nå får jeg gi meg! :ler:

Sov godt! Stå på med :humpe: ! :skratte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei og velkommen i prøvergjengen! Det er flere av oss det tar litt tid for, så vi får bare bite tenna sammen og holde ut ;) Når det gjelder spørsmålet ditt om trening, så er det bare positivt - og mange veltrente får relativt problemfrie svangerskap, så det er ingen grunn til å ikke trene. Dersom du er godt trent når du blir gravid, så kan du fortsette på samme nivå en stund, men ikke gjør treningen hardere. Dersom du ikke er så godt trent, så skal du ikke bedrive hard trening for å komme i form under svangerskapet, men likevel ikke kutte ut trening helt. Søk på nettet, der ligger det mange tips om trening under svangerskap. Mange sentre har også egne timer for gravide.

Lykke til med prøvingen, håper det klaffer fort for dere! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei og velkommen!! :)

Ser du har på en måte et "dilemma" som meg.. Og det er vekten. Jeg trudde kanskje det var vår årsak til at jeg ikke ble gravid, men nå har vi jo heldigvis funne ut at det ikke er meg.

Selv overvektige får nå barn da.. Man må jo bare prøve, oxo ser man hva som skjer :)

Men du må iallefall ha masse lykke te! Også ska jeg følge me her me gjevne mellomrom!

:kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk til alle som har skrevet! jeg vet det ikke er lurt å planlegge for mye, derfor prøver jeg å la vær.. men av og til vandrer tankene av seg selv ;) når det kommer til alkoholen, har jeg kuttet ut de helt store utskeielsene, koser meg hjemme istede, hvem blir ikke fristet av en iskald pils en solrik dag?? :sikle:

ellers har vi blitt flinkere til å spise variert, og kutte på sukker og fett!!

jeg prøver å trene ca 3 dager i uka, der jeg trener både styrke og kondisjon. ellers er jeg veldig aktiv på jobb (barnehage)...

føler på kroppen at mensen kansje kommer snart, og håper egentlig det, så jeg vet at kroppen er i gang normalt :)

litt om dagen i dag, jobber som sakt i barnehage, der det er unger fra 1 til 3 år, de har i dag vært høyt og lavt, så veldig glad for at være har holdt seg pent :)

Men ellers har det vært en dritt dag, fra jeg sto opp har jeg følt meg svimmel og ellendi i hode. svimte nesten av på jobb og følte meg kvalm flere timer etterpå, har siden det følt et sug i hodet og fortsatt svimmel. dette er riktig ubehagelig, spesielt nå når jeg har så mye å gjøre hjemme :( jaja, håer det blir bedre i mårgen.

PS: hva betyr alle disse forkortingene dere pruker.. PP, EL, osv...??

:bolledeig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten generell innføring! :D

PP: prøveperiode (hvor mange sykluser du har prøvd i.)

EL: Eggløsning

CD: cycle day (altså hvor du er i din syklus)

IKM: Ikke Kommende Mens (den dagen du IKKE vil at mens skal komme, men da den "pleier" å komme. Dagen du vil få bekreftet at du er gravid lissom.. ;) Jeg har IKM om 5 dager f.eks.)

TR: Tante Rød! (that bitch...:ler:)

DPO: Days past ovulation

annet:

SA: spontan abort

MA: Missed abortion

TB: To blå (graviiiid med andre ord! ;D)

IVF: prøverør

Ehm..er vel det jeg kommer på nå. Stolt av meg selv, ny som jeg er jeg også! :ler:

Endret av trinemor83
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Supert! tusen takk :) nå skjønner jeg litt mer hva folk snakker om :)

Velkommen:)

Lykke til! Krysser fingrene for at du får et kort opphold her inne:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Supert! tusen takk :) nå skjønner jeg litt mer hva folk snakker om :)

Bare hyggelig! :) Ikke så VELDIG lenge siden jeg var i samme situasjon som deg, satt her som et spørsmålstegn og skjønte fint lite av alle forkortelsene. :ler:

Skulle jo ha tenkt på det med en gang jeg da, dumme meg. :klaske: Beklager! :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vært en slitsom dag på jobb. Men nå her jeg endelig tatt helg :)

Å denne helgen har jeg tenkt å bruke til avslapping sammen med gode venner og min kjære :) Håper energien hans tar seg opp da jeg begynner å bli passe desp etter å få meg noe... :gjeiper:

Han stakkar har begynt å jobbe fulltid pluss masse overtid, etter latskaps år på skole.. så er vel ikke så rart om lufta går ut av han og eneste han vil er å :sleeping: ....

Til helga kansje..

ellers er huset nesten ryddig, bortsjett fra stue kjøkken, så det skal jeg bruke morgendagen til :) har mest lyst til å :shoppe: men fornuften slår inn over meg og jeg nøyer meg med å spander lunsj på meg selv hos det lokale konditoriet i mårgen!

Nå roper gubben at vi må legge oss snart, så jeg krysser fingrene og håper på det beste i kveld også

:duskedame:

:sove:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wohoo! Håper på masse :sengekos: for deg! :lur:

Ha en strålende helg! Har tatt helg idag jeg også, deilig med langhelg! :jepp:

Skal rydde litt i hagen jeg imorgen. :jepp:

Og så lovte jeg Nótt å spise jordbær imorgen...så da får jeg vel gjøre det og. :sukk::skratte:

Natta! :goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skal rydde litt i hagen jeg imorgen. :jepp:

Natta! :goodbye:

Heldi du som har hage da!! :) har nesten 2 mål uteområde, men ingenting av det er blitt til noe som helst... forrige eieren var ungkar og brydde seg ikke så veldig, de før dær hadde geiter som gikk over alt... så du kan tenke deg jeg har litt jobb i sommer... Håper å få til plen å starte på et blomsterbedd, eller håper, det SKAL bli gjort... hihi!

Irriterende å våkne tidlig når jeg har fri, spesielt når gubben i kke ligger ved siden av meg :(

jaja, prøv å rydde til helga i dag kansje...

:husarbeid::pisk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldi du som har hage da!! :) har nesten 2 mål uteområde, men ingenting av det er blitt til noe som helst... forrige eieren var ungkar og brydde seg ikke så veldig, de før dær hadde geiter som gikk over alt... så du kan tenke deg jeg har litt jobb i sommer... Håper å få til plen å starte på et blomsterbedd, eller håper, det SKAL bli gjort... hihi!

Irriterende å våkne tidlig når jeg har fri, spesielt når gubben i kke ligger ved siden av meg :(

jaja, prøv å rydde til helga i dag kansje...

:husarbeid::pisk:

Haha!! For en herlig kombinasjon av smiley'er! :skratte:

Geiter...?? :hakeslepp: Det uteområder må se relativt herpa ut....! :frown:

Er ikke stor HAGE jeg har her da, bare noen bed mellom plenen og hellene. Akkurat passe stort! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det ser ut som et ku beite... så har noen timer jobb før det blir bra! og det blir ikke bedre av att huset er satt i et hjørne av tomta med null plass der sola er på ettermiddagen.. men heldigvis er det kun beitemark irund oss så vi kan kjøpe til litt om kommunen går med på det :) men der er det enda mer arbeider før det blir fin plen... :sinna: for øyeblikket er det min "hage" ei blomster potte med en fin plante på trappa det eneste.. :legrine: ikke akkurat stor arbeid å holde vedlike ;)

Mangler motivasjon for å få rydda huset til helga... jeg er konsulent for casa interiør og har fått 85kg pynt i kasser som nå står sortert utover hele stua og venter på å bli henta... ser ut som rene lageret.. pluss jeg har en hund som er veldig glad i å legge igjenn masse pels og lort over alt :( huff.. eneste jeg har klart hittil er å sette på en maskin med klær og legge sammen litt... :sjenert:

Hadde jo tenkt at i dag skal det bli orden på sakene, men her flytter jeg bare på uordenet... :(

Jaja.. det beste er vel bare å sette på høy musikk og sette igang...

:bolledeig::pisk::husarbeid::roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:sengekos: Ja da har manne vært hjemmom en tur.. både her og der.. hehe! kjekt med en unnskyldning for å kose masse :strix:

Skal på butikken en tur nå for å kjøpe inn d jeg trenger til å lage eple muffins, skal bli så godt atte :) ellers tror jeg kvelden vil bestå av tv titting og kos md bestisn siden mannen er å hjelper tvillingbroren med huse hans :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hakeslepp: Eplemuffins!!! Jeg vil haaaa!! :sikle:

Også hjemmelagede da!! :sikle: jeg vil også være flink til å bake..! :ler: og så vil jeg ha penger så jeg faktisk kan gå å kjøpe ingrediensene. :skratte:

Du får kose deg masse i kveld da!! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hakeslepp: Eplemuffins!!! Jeg vil haaaa!! :sikle:

Også hjemmelagede da!! :sikle: jeg vil også være flink til å bake..! :ler: og så vil jeg ha penger så jeg faktisk kan gå å kjøpe ingrediensene. :skratte:

Du får kose deg masse i kveld da!! :klemmer:

Hadde du vært i nærheten skulle du fått rykende ferke muffins av meg :) så veldig hjemmelaget vet jeg ikke om de blir! kjøper sånn toro muffinsmix ;) men skal blande den med hjemmelaget... åååhh jeg elsker å bake og lage mat, liker meg virkelig godt på kjøkkene, nesten rart jeg ikke er utdannet kokk eller noe.. hihi

du får ha en riktig go helg du også ;) husk det skal ikke mer enn 20-30 kr for å lage en helt nyyyydelig toro browni ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen og jeg har ignen fått en død periode der vi føler sex er mer som plikt enn lyst, ikke noe gøy når han er kåt som bare det foran datan.. ja han er en rikti porno gris, men jeg takler det på min måte (sletter all dritten innimellom) ;)

vi prøvde både i går kveld og i dag tidlig, men det funket rett og slett ikke, ble bare liggende og snakke før sulten etter mat ble for stor å vi sto opp. :kjefte:

Men nå er vi i full gang med husarbeid på hver vår kant, han snekkerer (er veldig skeptisk på det) på trappa og jeg prøver å rydde litt! fikk faktisk omorganisert på vaskerommet og det ble masse beder :):5: ellers skal vi kose oss med tacosalet til kvelds før han drar på hotellet for å stå dørvakt, mens jeg skal kose meg i sofan med csi og godis! skal ikke åpne den siste vinflaska i skapet (værtfall prøve)

Jaja, nok pause nå..

arbeidslyst kom treng deg på, her skal du motstand finne...

:pisk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...