Gå til innhold

Hva gjør vaflene myke og hva gjør dem sprø?


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Ja dette har jeg altid lurt på, må vel være noen ingredienser som utgjør forskjellen??

jeg liker de myke jeg da:) det hjelper å legge de oppå hverandre når de er myke også...men tar imot tipst til ulikhetene i røra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg liker også myke vafler! :D Åh, jeg har alltid følt meg så alene...

Hihi :fnise: da kan vi ha "myke vafler party"! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest vaffelkone

Her i huset er det myyyyyke saftige vafler som gjelder. Jeg bruker flere ting som er med på å gjøre dem myke ; mange egg, kulturmelk + en neve eller to med havregryn! :) Nam...tror det må bli vafler på søndag. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det stemmer at vann i røra gjør dem sprø. Vil jeg ha sprø vafler bruker jeg ikke melk eller egg, men rømme og vann. Vil jeg ha myke vafler bruker jeg både melk, egg og rømme, men ikke vann. Ellers er det likt for begge med mel, sukker, litt salt og evt smeltet smør.

Endret av Arkana
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...