Gå til innhold

Din beste oppskrift på Reinsdyrgryte/ Viltgryte?


April07/Des09

Anbefalte innlegg

Nå har vi invitert foreldrene mine på middag til lørdag. Og siden det ligger noe reinsdyrkjøtt i frysen tenkte jeg å prøve meg på dette..

Men trenger din beste oppskrift????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå har vi invitert foreldrene mine på middag til lørdag. Og siden det ligger noe reinsdyrkjøtt i frysen tenkte jeg å prøve meg på dette..

Men trenger din beste oppskrift????

Når du har så gode råvarer som reinsdyrkjøtt vil jeg anbefale deg å kun bruke salt og pepper til krydder for det første. Du kan lage skav av det du har, da skaver du av tynne tynne flak av kjøttet mens det er "halvtint", dette steker du i en gryte, finhakk løk og ha så på godt med matfløte. Enkelt og greit og veldig godt. Til dette kan du servere ris eller potet og en god salat og selvsagt tyttebær. Her går det i reinskjøtt hver dag, å man blir aldri lei, lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne gyta lager vi:

halvstek en ferdigpose med oppskjært reinkjøtt (reinskav) med salt, pepper og viltkrydder. Kok opp saus med en pose toro viltsaus og en pose toro fløtesaus (blandes) Ha oppi kjøttet, og ha oppi litt rømme, tyttebær og brunost.

Kjempegodt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...