Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 12. april 2009 #1 Del Skrevet 12. april 2009 Skal man legge nystekte vafler over på rist eller skal de legges direkte på serveringsfatet oppå hverandre? Vil gjerne ha myke vafler, men de må også være luftige. Blir de ikke tunge hvis de legges lagvis på serveringsfatet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 12. april 2009 #2 Del Skrevet 12. april 2009 Jeg bruker rist. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nienna Skrevet 12. april 2009 #3 Del Skrevet 12. april 2009 Mamma bruker rist, og hun har mest sannsynlig lagd mer vafler enn noen andre her inne, så jeg stoler på henne. (Hun blir alltid bedt om å lage vaffelrøre og steke vafler når idrettslag/korps/andre greier trenger noen til det.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 12. april 2009 #4 Del Skrevet 12. april 2009 Mamma bruker rist, og hun har mest sannsynlig lagd mer vafler enn noen andre her inne, så jeg stoler på henne. (Hun blir alltid bedt om å lage vaffelrøre og steke vafler når idrettslag/korps/andre greier trenger noen til det.) Noen som har en god oppskrift til meg? Synes det er vanskelig å velge mellom de som ligger ute på nettet. I går fulgte jeg en oppskrift som lå på nettet hvor man skulle ha 250 gr smør. Det var alt for mye, fettet fløt ut til alle kanter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nienna Skrevet 12. april 2009 #5 Del Skrevet 12. april 2009 Vaffeloppskrift Visp godt sammen 4 egg, 2 ss sukker og en halv teskje salt. Tilsett vekselvis 5 dl kefir, 4 dl hvetemel, 1 ts bakepulver. Tilsett til slutt 4 ss smeltet smør. Mammas oppskrift, eller, en av dem. Den jeg har fått hendene mine på. Jeg vet ikke om det er en av de beste, jeg fikk den for jeg hadde noe kefirmelk jeg skulle fått brukt, av en eller annen grunn. =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 12. april 2009 #6 Del Skrevet 12. april 2009 Vaffeloppskrift Visp godt sammen 4 egg, 2 ss sukker og en halv teskje salt. Tilsett vekselvis 5 dl kefir, 4 dl hvetemel, 1 ts bakepulver. Tilsett til slutt 4 ss smeltet smør. Mammas oppskrift, eller, en av dem. Den jeg har fått hendene mine på. Jeg vet ikke om det er en av de beste, jeg fikk den for jeg hadde noe kefirmelk jeg skulle fått brukt, av en eller annen grunn. =) Takk Skal prøve meg på den. Kefirmelk skal visstnok være godt i vaffelrøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 12. april 2009 #7 Del Skrevet 12. april 2009 Jeg avkjøler sjelden vaflene noe særlig... Men legger dem på rist etter steking. Har et klede over om de blir liggende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
angeleyes Skrevet 13. april 2009 #8 Del Skrevet 13. april 2009 Jeg er veldig kresen på vafler. Synes ikke de smaker godt hvis de ikke er lagt på rist etter steking. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå