Gjest Gjest Skrevet 7. april 2009 #1 Del Skrevet 7. april 2009 Vispet sammen 4 egg og vann, salt og pepper, og kastet i broccolinøster, baconterninger og paprika. Men det ser ikke ut til å skje noe. Ovnen er jo på 190 grader og bør ikke baconterningene bli brune og eggene bli til omelett snart? Den har stått der i et kvarter... Så kan man vel helle over ost og sukkererter til slutt, det blir en grei kveldsrett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sekretæren Skrevet 7. april 2009 #2 Del Skrevet 7. april 2009 Det skjer ikke så mye på et kvarter på så lav varme. Hvor lenge skal den stå? Er den improvisert eller er det oppskrift? Jeg ville uansett satt opp varmen litt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 7. april 2009 #3 Del Skrevet 7. april 2009 Det tar nok litt lenger tid enn som så. 30 - 40 minutter tenker jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. april 2009 #4 Del Skrevet 7. april 2009 Enig i at det nok tar en del lenger tid. Det kan dessuten være at den ikke vil stivne helt på grunn av at grønnsakene gir fra seg væske, men dette kommer selvfølgelig an på hvor mye vann dere har tilsatt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Amelie_* Skrevet 7. april 2009 #5 Del Skrevet 7. april 2009 1. Ville ikke brukt vann i den retten. Vann i grønnsakene i tillegg gjør at eggene setter seg dårligere. 2. 15 minutter er veldig lite. Retter med eggbase, som slike former og paier står på 200 grader i 40-45 minutter her. 3. Ville nok frest bacon og broccoli raskt i stekepanna først. Et raskere alternativ, dersom det ikke er så stor porsjon det er snakk om, er å frese bacon og grønnsaker i stekepanna, og så helle eggeblandingen over, og la det stå på lav varme en ti minutters tid. Eventuelt putte hele stekepanna i ovnen noen minutter til slutt slik at også toppen stivner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Telys Skrevet 7. april 2009 #6 Del Skrevet 7. april 2009 Hordan ser det ut nå? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. april 2009 #7 Del Skrevet 7. april 2009 Det ble ikke noe bra...det hadde satt seg fast i bunnen - og baconterningene ble ikke skryteverdig stekt. Egge"omeletten" smakte ikke liek bra som i en panne på kokeplate. Soppen smakte tørt og...kjip rett. Dette gidder jeg ikke igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. april 2009 #8 Del Skrevet 7. april 2009 Surt! Neste gang, stek baconet og grønnsakene på forhånd, og bruk melkeprodukter (h-melk, fløte, crème fraîche eller seterrømme) i stedet for vann, men ikke altfor mye. Da går det helt sikkert bra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. april 2009 #9 Del Skrevet 7. april 2009 Surt! Neste gang, stek baconet og grønnsakene på forhånd, og bruk melkeprodukter (h-melk, fløte, crème fraîche eller seterrømme) i stedet for vann, men ikke altfor mye. Da går det helt sikkert bra! Jaa, tusen takk for innspill! Prøver vel alltid å unngå kaloririke ingredienser, men noe må man jo ha for å få god smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. april 2009 #10 Del Skrevet 7. april 2009 Jaa, tusen takk for innspill! Prøver vel alltid å unngå kaloririke ingredienser, men noe må man jo ha for å få god smak. Håper det går bra neste gang! Hvis jeg skulle prøvd å unngå kaloririke ingredienser, hadde jeg heller latt være å tilsette noe til eggene i det hele tatt. Jeg tror nemlig at det å tilsette vann bare fører til at eggestanden ikke setter seg. Eller kanskje du kan prøve med (litt) lettmelk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sekretæren Skrevet 8. april 2009 #11 Del Skrevet 8. april 2009 Hvis jeg skal gjøre omeletten min mer fyldig (og dermed også mer mektig) pleier jeg å mose cottage cheese, og vispe det inn. Det er et magert alternativ, og resultatet blir en proteinbombe Man orker ikke så mye av det, er veldig mettende Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå