Gjest Gjest Skrevet 2. april 2009 #1 Del Skrevet 2. april 2009 Hei! Skal bake en marsipankake til lørdag. Holder den seg fersk i kjøleskapet om jeg baker den i kveld? Forresten noen som har en supergod oppskrift som jeg absolutt bør lage? :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 2. april 2009 #2 Del Skrevet 2. april 2009 Jeg syns marsipankake som har stått i kjøleskapet i 2 døgn smaker pyton, så jeg ville bakt den samme dag som den skal spises. Sukkerbrødet kan du jo bake i dag, det går bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idnar Skrevet 2. april 2009 #3 Del Skrevet 2. april 2009 Bestiller du marsipankake på konditori og skal hentes lørdag, blir den enten laget i dag eller i morgen.. Så, ja, du kan lage den i dag. Men hadde jeg vært deg, ville jeg laget bunnen i dag, fyllt den i morgen og trukket den med marsipan på lørdag. Eller laget bunnen og fyllt den i morgen. Jeg synes marsipankaker som har stått en dag er de beste, men marsipanen begynner lett å svette og blir klissete. Kommer alt an på smak og behag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 2. april 2009 #4 Del Skrevet 2. april 2009 Takk for svar! Da fyller jeg den på lørdag. Men hva om jeg lager bunnen i kveld, hvordan skal jeg oppbevare den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idnar Skrevet 2. april 2009 #5 Del Skrevet 2. april 2009 Pakk den i plast! Hvis du har plass i fryseren kan du godt oppbevare den der! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. april 2009 #6 Del Skrevet 2. april 2009 marsipankake er best dagen etter den er bakt, jeg lar den derfor alltid stå et døgn;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 2. april 2009 #7 Del Skrevet 2. april 2009 marsipankake er best dagen etter den er bakt, jeg lar den derfor alltid stå et døgn;) Da tror jeg at jeg tar deg på ordet og baker den i morgen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 2. april 2009 #8 Del Skrevet 2. april 2009 Jeg baker ofte sukkerbrødet to dager før og pakker det i plast. Kaken fyller jeg dagen før - for den blir absolutt best av å stå et døgn (men jeg dynker ikke bunnen - for da blir den klissete) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten Skrevet 2. april 2009 #9 Del Skrevet 2. april 2009 Jeg baker ofte sukkerbrødet to dager før og pakker det i plast. Kaken fyller jeg dagen før - for den blir absolutt best av å stå et døgn (men jeg dynker ikke bunnen - for da blir den klissete) Signerer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå