Gjest sunne Skrevet 28. mars 2009 #1 Del Skrevet 28. mars 2009 bruker toros grove melblanding, og føler oppskriften til rundstykker som står på baksiden. i tillegg til dette knuser jeg linfrø , ca 4 ss og heller oppi hele solsikkefrø(nokså rikelig). slv synes jeg melblandingen er alt for lys, og får fort mageknip av for mye fiber. denne oppskriften synes jeg er best for meg som var vant til grovbrød av typen vitago ekstra grovt brød. alt glutenfritt blir fort tørt, så jeg kutter det opp i skiver og fryser det ned. synes nesten brøet er best når det er ristet rett fra frysen enn når det er helt ferskt:=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skravlebassjente 23 Skrevet 28. mars 2009 #2 Del Skrevet 28. mars 2009 (endret) Jeg har også prøvd dette brødet for første gang. Jeg brukte soyamelk istedenfor vann og tok litt mer væske en anvist på pakken, også tilsatte jeg ett egg. Lagde det på torsdag og like ferskt idag!! Herlig Endret 28. mars 2009 av skravlebassjente 23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå