Gå til innhold

glutenfritt grovbrød som er kjempeenkelt å lage


Gjest sunne

Anbefalte innlegg

Gjest sunne

bruker toros grove melblanding, og føler oppskriften til rundstykker som står på baksiden.

i tillegg til dette knuser jeg linfrø , ca 4 ss og heller oppi hele solsikkefrø(nokså rikelig).

slv synes jeg melblandingen er alt for lys, og får fort mageknip av for mye fiber.

denne oppskriften synes jeg er best for meg som var vant til grovbrød av typen vitago ekstra grovt brød.

alt glutenfritt blir fort tørt, så jeg kutter det opp i skiver og fryser det ned.

synes nesten brøet er best når det er ristet rett fra frysen enn når det er helt ferskt:=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har også prøvd dette brødet for første gang.

Jeg brukte soyamelk istedenfor vann og tok litt mer væske en anvist på pakken, også tilsatte jeg ett egg.

Lagde det på torsdag og like ferskt idag!!

Herlig

Endret av skravlebassjente 23
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...