Gå til innhold

Fiskesuppe med frossen fisk.


Gjest Gjest_Lurer_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Lurer_*

Tenkte å ha fiksesuppe til middag idag, og har kjøpt inn frossen fiskemiks.

Jeg er ingen kokk, så må ha det meste inn med teskje :gjeiper:

Det jeg lurer på er om fisken skal legges oppi frossen eller om den skal være tint?

For hvis jeg legger den oppi frossen så vil jo temperaturen falle kraftig og det blir vel litt feil hvis den skal trekke i 10 min. :klø:

Har googlet litt, men fant ingen klare svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Suppen skal koke opp igjen naar du har lagt fisken nedi. Uansett om den er frossen eller tint naar du legger den nedi, skal suppen koke foer du trekker den av platen/skrur ned varmen. Det er altsaa ikke noe problem aa lage suppen med frossen fisk, det tar bare litt lengre tid fra du plumper fisken oppi til suppen kan trekkes til side.

Om fisken ikke allerede er i terninger som du kan legge rett i suppen, kan du tine fiskebitene litt i mikroen, saa du faar delt den opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville absolutt tint fisken først, for dess lengre varmebehandling (som det nødvendigvis blir når du bruker frossen fisk), dess tørrere blir fisken, og det er ikke godt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...