Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 16. mars 2009 #1 Del Skrevet 16. mars 2009 Bor alene og tenkte å lage chili con carn, for de er så godt Men det blir altfor mye til bare meg selv, så jeg lurer på om retten egner seg til å fryses ned i mindre porsjoner? Noen som har prøvd? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 16. mars 2009 #2 Del Skrevet 16. mars 2009 Jepp, og det egner seg veldig godt til nedfrysing. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 16. mars 2009 #3 Del Skrevet 16. mars 2009 Dæven det var kjapt svart Tusen takk! Da blir det ccc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mbi002 Skrevet 22. mars 2009 #4 Del Skrevet 22. mars 2009 Frys det ned! Forresten synes jeg ofte chili con carne smaker enda litt bedre etter at det varmes opp andre gangen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 22. mars 2009 #5 Del Skrevet 22. mars 2009 Frys det ned! Forresten synes jeg ofte chili con carne smaker enda litt bedre etter at det varmes opp andre gangen... Er så enig! TS: jeg lager forsjellige typer chili. Av og til har jeg oppi paprika, og det har en tendens til å bli litt blaut når det har blitt frosset og varmet opp igjen. Men ellers null problem! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå