Gå til innhold

Egner chili con carne seg til å fryses ned?


Gjest Gjest_gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_gjest_*

Bor alene og tenkte å lage chili con carn, for de er så godt :)

Men det blir altfor mye til bare meg selv, så jeg lurer på om retten egner seg til å fryses ned i mindre porsjoner?

Noen som har prøvd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Frys det ned!

Forresten synes jeg ofte chili con carne smaker enda litt bedre etter at det varmes opp andre gangen... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frys det ned!

Forresten synes jeg ofte chili con carne smaker enda litt bedre etter at det varmes opp andre gangen... :)

Er så enig! :fnise:

TS: jeg lager forsjellige typer chili. Av og til har jeg oppi paprika, og det har en tendens til å bli litt blaut når det har blitt frosset og varmet opp igjen. Men ellers null problem! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...