Gå til innhold

Dagens middagstips: Pasta med ørret i sitronsaus


Gjest Lyh

Anbefalte innlegg

Ingredienser:

400 g laksefilet eller ørretfilet

4 ss smør

2 båt hvitløk

1 ss hvetemel

2 dl melk

2 ss sitronsaft

1 stk. sitron

3 dl crème fraîche eller crème fraîche naturell 10 %

6 stk. vårløk

4 ss bladpersille, finhakket

400 g pastaskjell

Fremgangsmåte:

1. Skjær ørret-/laksefileten i terninger. Varm litt av smøret i en gryte og brun fiskefilet i to omganger ved middels varme. Sett fisken til side. 2. Finhakk hvitløken og snitt vårløken. La det surre på svak varme i ca. 2 minutter. Tilsett hvetemel under omrøring.

3. Spe med melk under stadig omrøring. Kok opp og tilsett sitronsaft, revet skall av en halv sitron og kremfløte. La sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett fisken og persille og la det småkoke i ca. 2 minutter under forsiktig omrøring.

Her står det creme fraiche,men jeg finner ikke det i fremgangsmåten, men der står det kremfløte i tillegg? :klø:

Noen som har prøvd oppskriften? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...