Gjest Lyh Skrevet 15. mars 2009 #1 Del Skrevet 15. mars 2009 Ingredienser: 400 g laksefilet eller ørretfilet 4 ss smør 2 båt hvitløk 1 ss hvetemel 2 dl melk 2 ss sitronsaft 1 stk. sitron 3 dl crème fraîche eller crème fraîche naturell 10 % 6 stk. vårløk 4 ss bladpersille, finhakket 400 g pastaskjell Fremgangsmåte: 1. Skjær ørret-/laksefileten i terninger. Varm litt av smøret i en gryte og brun fiskefilet i to omganger ved middels varme. Sett fisken til side. 2. Finhakk hvitløken og snitt vårløken. La det surre på svak varme i ca. 2 minutter. Tilsett hvetemel under omrøring. 3. Spe med melk under stadig omrøring. Kok opp og tilsett sitronsaft, revet skall av en halv sitron og kremfløte. La sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett fisken og persille og la det småkoke i ca. 2 minutter under forsiktig omrøring. Her står det creme fraiche,men jeg finner ikke det i fremgangsmåten, men der står det kremfløte i tillegg? :klø: Noen som har prøvd oppskriften? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 15. mars 2009 #2 Del Skrevet 15. mars 2009 for meg ser det ut som en enkel typo, hvor de egentlig mener creme fraice. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå