Gå til innhold

Frukt som passer til ulike typer kjøtt og fisk


Gjest Bolledeig

Anbefalte innlegg

Gjest Bolledeig

Emnet sier vel igrunn det meste, hva slags frukter passer til hvilke typer kjøtt/fisk? Alt fra gryter, i sauser, og liknende :)

Er matlagingsmessig en svært lite utviklet nybegynner, så alt fra de mest opplagte til mer "sære" kombinasjoner som har vært vinnere i heimen tas imot med stor takk

:blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Melon og røkt skinke er god og vanlig forrett.

Hermetiske ananas kan brukes i kinesisk chop suey.

Litt eplemos er godt i surkål sammen med svinekjøtt. Eplechutney er også godt til lammekjøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mango, jordbær og ananas er godt til fisk, skalldyr og kylling.

Kutt i biter(en eller flere av fruktene) og bland med limesaft, litt honning, salt, pepper, tomat, rødløk eller vårløk og litt finhakket chilli.

Matlagningsyoghurt med kapers og eplebiter er godt til fisk, fiskekaker ol.

Skiver av appelsin passer til mye.

Mangochutney til kylling og retter med laks. Eventuellt kan du blande den ut med litt creme fraiche el.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eple til kylling eller svin.

Mango til kamskjell.

Kyllingsalat med mango eller ananas.

Granateple til fisk.

Tomat regnes vel som en frukt og kan spises til det meste.

Kantaloupemelon til rå fisk om du spiser det.

Spekeskinke og honningmelon.

Appelsinkokte gulrøtter eller fennikel til fisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Jeg er generelt ikke glad i frukt med "mat", men banan med struts var faktisk veldig godt! (Ja, det høres ille ut, men det var godt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...