Gjest Gjest Skrevet 8. mars 2009 #1 Del Skrevet 8. mars 2009 Begynner å bli litt lei pitabrød og synes de er litt for små til pizzabunner, så er det noen som vet om noe annet enn pitabrød man kan bruke som pizzabunn som er større enn et pitabrød uten å måtte lage selv eller bruke ferdiglagde pizzabunner? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. mars 2009 #2 Del Skrevet 8. mars 2009 Brød eller baguetter? Hvis du skjærer brødet (mer) på langs f eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lille_mei Skrevet 8. mars 2009 #3 Del Skrevet 8. mars 2009 Jeg synes det er godt med polarbrød. Men de er kanskje like store som pitabrød? Knall godt iallefall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest KatarinaD Skrevet 8. mars 2009 #4 Del Skrevet 8. mars 2009 Jeg synes det er godt med polarbrød. Men de er kanskje like store som pitabrød? Knall godt iallefall. Enig i denne! Utrolig godt med polarbrød-pizza! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
juliane Skrevet 8. mars 2009 #5 Del Skrevet 8. mars 2009 Hvis du er mer opptatt av fyllet enn bunnen kan du kanskje prøve en tortilla? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. mars 2009 #6 Del Skrevet 8. mars 2009 Hva med pizzadeig?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pialill Skrevet 8. mars 2009 #7 Del Skrevet 8. mars 2009 Hva med pizzadeig?? hehe... litt enig i denne, tar jo hele fem minutter å lage pizzabunn fra bunnen av, men er jo bra kjedelig å kjevle den ut:P jeg bruker som oftest pitabrød, men å lage pizzabaguett er veldig godt=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole27 Skrevet 8. mars 2009 #8 Del Skrevet 8. mars 2009 Hva med pizzadeig?? Toastbrød, sabeltannsandvich-brød evt annet brød avhengig av hvor grovt du vil ha det. Skjær av skorpene og spre de utover platen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. mars 2009 #9 Del Skrevet 8. mars 2009 Vil taco-lefser (tror jeg det heter) virke bra som pizzabunn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 9. mars 2009 #10 Del Skrevet 9. mars 2009 Min bestemor lagde alltid pizza med sconesbunn, og spaghettisaus, det ble utrolig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 9. mars 2009 #11 Del Skrevet 9. mars 2009 Baguette-pizza! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sekretæren Skrevet 9. mars 2009 #12 Del Skrevet 9. mars 2009 Lomper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jade Skrevet 9. mars 2009 #13 Del Skrevet 9. mars 2009 santa maria nan-brød. Store, spicy og namsi! Har ikke testet det selv, men det skal jeg jammen gjøre! Ellers har de halvstekte bunner, ihvertfall på Rema, sammen med de pizzaene som ikke er i frysedisken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nelly Pelly Skrevet 9. mars 2009 #14 Del Skrevet 9. mars 2009 Ferdig utrullet fersk pizzadeig på rull. Var det Nå den het? Ellers så er det jo ferdige halvstekte bunner å få kjøpt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest faerytale Skrevet 9. mars 2009 #15 Del Skrevet 9. mars 2009 Jeg pleier å bruke Nå ferdigdeiger og tortillas! Synes begge deler er godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Red headed girl Skrevet 9. mars 2009 #16 Del Skrevet 9. mars 2009 Du kan jo og bake og steike opp nokre italienske pizzabunnar, i den størrelsen som måtte passe deg. Legg dei i frysen, og ta opp når du får lyst på nåke godt, legg på pizzasaus og det fyllet du vil ha, steikast i ovnen i 5-10 minutt:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå