Gjest ~♥ƒαѕн	 Skrevet 4. mars 2009 #1 Del Skrevet 4. mars 2009 Jepp tittelen sier vel det meste Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stjernedryss Skrevet 4. mars 2009 #2 Del Skrevet 4. mars 2009 Om sommeren pleier jeg å ha på jordbær, elles er jo banan ganske godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2009 #3 Del Skrevet 4. mars 2009 Husker en morgen i studietida da jeg lagde havregrøt med rosiner, kanel, brunt sukker og whisky til forsamlingen. Det slo godt an Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Mia_* Skrevet 4. mars 2009 #4 Del Skrevet 4. mars 2009 Eplemos og kanel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2009 #5 Del Skrevet 4. mars 2009 Jeg liker aa koke den med banan, kanel, ingefaer og kajennepepper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2009 #6 Del Skrevet 4. mars 2009 Brunost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 4. mars 2009 #7 Del Skrevet 4. mars 2009 Brunost ...sunt? Jeg pleier å ha frukt oppi når jeg koker den; eple, banan, pære e.l. Mango og kiwi kan også være godt, men har jeg dem oppi etter at grøten er ferdigkokt. Frosne bær er kjekke å ha i, og veldig lettvint. Også synes jeg det er godt med litt hakkede nøtter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 4. mars 2009 #8 Del Skrevet 4. mars 2009 Ja, jeg skulle til å si hakkede mandler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rødtoppen86 Skrevet 4. mars 2009 #9 Del Skrevet 4. mars 2009 Banan og kanel brukte jeg før, og det var godt Nå har jeg oppi solsikkekjerner, linfrø og litt salt og kanel på toppen. Kanel fungerer veldig godt som sukker, men ikke noe galt i å putte litt frukt oppi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Anonym_* Skrevet 4. mars 2009 #10 Del Skrevet 4. mars 2009 Sukker, kanel og rosiner! Namnam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest imli Skrevet 4. mars 2009 #11 Del Skrevet 4. mars 2009 Jeg pleier å ha mandler/nøtter, tørkede aprikoser og svisker. Og så litt kanel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2009 #12 Del Skrevet 4. mars 2009 Frosne bær er kjekke å ha i, og veldig lettvint. Om sommeren strør jeg ferske jordbær oppå havregrøten min. Blir det noe av den samme smaken hvis jeg blander frosne jordbær i havregrøten mens jeg koker den, tror du? Eller hvordan gjør du det med de frosne bærene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest imli Skrevet 4. mars 2009 #13 Del Skrevet 4. mars 2009 Hvis jeg bruke frosne bær på, bare tiner jeg dem opp før jeg har dem på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ~♥ƒαѕн	 Skrevet 4. mars 2009 #14 Del Skrevet 4. mars 2009 Mhh nam, takk for gode svar. Gleder meg til frokost i morgen, jeg:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mingle Skrevet 4. mars 2009 #15 Del Skrevet 4. mars 2009 For en inspirerende tråd! Akkurat det jeg trengte nå. Hehe har satt inn spareblussene, havregrøt på vann Det er veldig godt med syltetøy på, eller banan i biter, eller rosiner. Jeg lurer på om det er godt med kardemomme i under kokingen? Kardemomme lukter jo himmelsk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2009 #16 Del Skrevet 4. mars 2009 syltetøy! Bringebærsylte, blåbærsylte, solbærsylte... nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 4. mars 2009 #17 Del Skrevet 4. mars 2009 Om sommeren strør jeg ferske jordbær oppå havregrøten min. Blir det noe av den samme smaken hvis jeg blander frosne jordbær i havregrøten mens jeg koker den, tror du? Eller hvordan gjør du det med de frosne bærene? Jeg pleier å ha frosne bær i mens grøten koker. Da blir de gjerne litt grøtete de og. Om du vil ha mer hele bær og konsentrert bærsmak, ville jeg gjort som Imli sier og tint dem først og strødd dem over etter at grøten er ferdig. De tiner om de står i kjøleskap over natta, så det er ikke akkurat veldig mye jobb å gjøre det sånn heller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aloha Skrevet 5. mars 2009 #18 Del Skrevet 5. mars 2009 Jeg syns nå det "enkle er det beste" her; sukker og kanel. Og evnt en liten smørklatt om det frister. Men sukker/kanel holder i massevis. Mmm...nå fikk jeg nesten lyst på det selv.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 5. mars 2009 #19 Del Skrevet 5. mars 2009 Noen som har en oppskrift på EN porsjon havregrøt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest imli Skrevet 5. mars 2009 #20 Del Skrevet 5. mars 2009 Pleier å ta det sånn på slump, men ca 2-3 dl melk/vann, og havregryn så det blir tynn grøt. Når det får kokt 5 min, blir det som regel passe fin grøt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå