Gå til innhold

Plass til en scooter inni en Toyota Hiace?


Gjest pasta

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

bagasjerommet er forresten 6 m3

...sannsynligvis fordelt på sånn ca 1.5 meter bredde, 1.5 meter høyde og 2.7 meter lengde. Jeg ville bli meget forundret om du ikke fikk inn minst to scootere i det rommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk plass til min scooter i en Audi stasjonsvogn, så tror nok ikke du får noen problemer i den der nei. Å løfte scooteren opp med jekketralle går nok også fint. Og jeg har ikke spurt mannen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Steng bensinkrana, og ha på full tank, slik at det ikke blir ei stor farlig gasslomme i tanken, og gå ut av bilen for å røyke.

Jekketralle av den vanlige sorten når sannsynligvis ikke opp. Der det er jekketralle, er det sikkert paller. Det er bare å "bygge" en trapp av paller, og "kjøre" den inn. Det blir som å rulle over fortauskant.

Hvis ikke du får noen til å hjelpe til med å løfte. De fleste scootere veier under 100kg, og burde fint la seg gjøre å løfte ombord av to-fire mennesker.

Men bruk lastestropper og sikre at den ikke velter, eller kan bevege seg fremover under bråstopp. Velter den, kan fort plastdetaljer skades.

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest bildame
Haha.. Må man spørre kjærestene sine for å vite det?

Helt enig i den gitt.. Er forsåvidt eier av en Hiace selv og jobber på verksted. God plass i 2-seterene, og får nok plass inni de med 5-6 seter og.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...