Gå til innhold

Brunost i saus?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Har nå lest om Jamie Olivers besøk og dertil avvisning av brunost, og sett noen innlegg her på forumet også - .

Ingen nevner brunost i sauser? (Forventer det kanskje ikke av Jamie...)

Hvorfor ikke - ?

Trodde det var vanlig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vist kan du ha brunost i saus, MEN med måte.

Gjør ikke som jeg gjorde i mine yngre dager...det ble brunostsaus...ÆSJ :x

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vist kan du ha brunost i saus, MEN med måte.

Gjør ikke som jeg gjorde i mine yngre dager...det ble brunostsaus...ÆSJ :x

Uææææ......

Det beste til saus er en skive, kanskje to med ekte geitost. Den er mer smakfull og gir en deilig dybde i sausen!

Jummi!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer jo an på sausen da! I viltsaus må man jo ha både en, to og tre skiver geitost, som smakstilsetter. Men i andre sauser utgår geitost.

til info er den norske geitosten ganske spesiell, og mye søtere i smaken enn andre ytenlandske geitoster.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Hanne~

Jeg slutter meg til bruk av geitost i viltsaus, det gir fin smak. Utover det har jeg ikke brukt brunost i sauser, nei, men kanskje Vega har gode oppskrifter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker i alle fall 5 skirver brunost i viltsausen, men eksperimenterer gjerne i andre sauser også :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...