Gjest Vega Skrevet 21. juni 2003 #1 Del Skrevet 21. juni 2003 Har nå lest om Jamie Olivers besøk og dertil avvisning av brunost, og sett noen innlegg her på forumet også - . Ingen nevner brunost i sauser? (Forventer det kanskje ikke av Jamie...) Hvorfor ikke - ? Trodde det var vanlig... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snupi Skrevet 21. juni 2003 #2 Del Skrevet 21. juni 2003 Vist kan du ha brunost i saus, MEN med måte. Gjør ikke som jeg gjorde i mine yngre dager...det ble brunostsaus...ÆSJ :x Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 21. juni 2003 #3 Del Skrevet 21. juni 2003 Vist kan du ha brunost i saus, MEN med måte. Gjør ikke som jeg gjorde i mine yngre dager...det ble brunostsaus...ÆSJ :x Uææææ...... Det beste til saus er en skive, kanskje to med ekte geitost. Den er mer smakfull og gir en deilig dybde i sausen! Jummi!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imax Skrevet 22. juni 2003 #4 Del Skrevet 22. juni 2003 Det kommer jo an på sausen da! I viltsaus må man jo ha både en, to og tre skiver geitost, som smakstilsetter. Men i andre sauser utgår geitost. til info er den norske geitosten ganske spesiell, og mye søtere i smaken enn andre ytenlandske geitoster. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ~Hanne~ Skrevet 22. juni 2003 #5 Del Skrevet 22. juni 2003 Jeg slutter meg til bruk av geitost i viltsaus, det gir fin smak. Utover det har jeg ikke brukt brunost i sauser, nei, men kanskje Vega har gode oppskrifter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 22. juni 2003 #6 Del Skrevet 22. juni 2003 Bruker i alle fall 5 skirver brunost i viltsausen, men eksperimenterer gjerne i andre sauser også :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå