Gå til innhold

Nissefest for trettenåringer


Gjest Gjest_Abejita_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Abejita_*

Heisann:) Har en datter som blir tretten nå før jul:) Hun har så lyst til å ha venninnene på en slags nissefest... Tenker de ihvertfall kan kle seg ut eventuelt premiering av beste kostyme. Dattera mi liker ikke grøt så det blir litt uaktuelt med grøt og mandel, men har dere ideer? Til mat, filmer, leker osv som kan gjøre dagen hennes helt spesiell? Er ikke så kreativ selv dessverre... "Festen" skal være fredag kveld i noen timer, og det er ca 8 jenter. Litt viktig at det ikke blir for barnslig siden de er på vei inn i tenårene:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Film: Love Actually

Mat: Kalkun (fås kjøpt som filet eller lår, trenger ikke en hel!) med godt tilbehør. Kan servere den på rundstykker, og ha rødbetesalat og majones ved siden av til de som vil ha det. Eller lag kanapeer/tapas av det. Morsomt med fingermat. Det går an å gjøre noe sånt med ribbe også. Kjøp ferdigstekte stykker i varmmatdisken på butikken så slipper du å steke en hel ribbe.

Drikke: Julebrus, såklart.

¨

Aktivitet: Kjøp inn lekkert papir, papp, stjerner, lim, glitter osv sånn at de kan lage julekort. Gjør det litt mer voksent enn juleverksted for mindre barn. Syng karaoke med julesanger, eller Mamma Mia (populær i alle aldre!) dersom julesanger er vanskelig å oppdrive på karaoke.

Får du "lov" til å være til stede? I såfall kan du lage en julemusikkquiz. Lag deg en CD med 20 forskjellige julesanger. Del jentene inn i to lag. Spill av noen sekunder i starten på hver sang, la jentene gjette hvilke sanger det er og skrive det ned. Kår en vinnergruppe som får en premie (noe billig) og gi den andre gruppa en trøstepremie.

Kanskje de kan få lov til å pynte juletreet? Vi skal pynte vårt til helga, liker å ha det oppe litt tidligere.

Kanskje de kan lage julekonfekt som de kan få pakke pent inn og gi i julegave hjemme?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...