Gå til innhold

Liker du alle sider av din kjære?


mee mee

Anbefalte innlegg

Selvfølgelig finnes det sider ved min samboer jeg ikke er like begeistret for, men man har jo lært å leve med de.

Verst er det hans morragrettenhet, den er rett og slett forferdelig, jeg er ikke den lystigste selv på morgenen, men han er langt forbi det stadiet, som oftest tier han, men noen ganger så skal han alltid komme med smådrypp som egentlig er helt latterlig.

Men jeg har lært meg å akseptere den siden, så for det meste går det bra, men det blir sjelden hyggelige og romantiske frokoster for å si det sånn :P

Ellers er småplukk som stahet og at han liker å ha rett og er litt bedreviter (ikke veldig, men litt)

Men de gode sidene hans veier heldigvis opp for de dårlige :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest hyggelig

Jeg slenger meg på det der med at jeg ikke liker at min kjære skryter. Helt enig med dalileo; det funker jo bare motsatt!

Andre ting som kan irritere meg til tider er at når han en sjelden gang henger opp klesvasken så henger han klærne nesten i en klump! T-skjorter med ermene i en ball, og buksebein som ikke er trekt ut av resten av buksa..

Han tar sjelden søpla, selv om den er aldri så full. Bare fortsetter å bygge på søppelhaugen under vasken. Og han "glemmer" å ta fatet og glasset sitt med fra stuebordet når han er ferdig å spise.

Men bortsett fra det så er han en flott fyr ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, det hadde vært fint om han kunne innse at selv om han elsker jobben sin og synes det er et utrolig spennende og fascinerende samtaleemne, så er det ikke dermed sagt at resten av verden føler det sånn :fnise:

En annen ting er at han aldri setter på Bluetooth før ETTER at han har ringt meg, så samtalen starter alltid som følger: "Hei kjære, vent litt" *fikle fikle fikle* *piiip* *rasle rasle* "Er du der?"

Ikke så mye på klage på i grunn, jeg ser jo det. For øvrig synes jeg det er innlysende at man ikke liker alle sider til en person selv om man er glad i vedkommende. Perfekte mennesker finnes ikke- og om de hadde gjort det, så hadde jeg aldri orket å være sammen med en. Er nemlig langt fra perfekt selv, så det hadde ikke vært noe hyggelig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mulig det er en periode men jeg har MASSE å klage på om dagen!

Han har masse gode sider men endel irriterer meg mer og mer, som at han er så TREG med alt han gjør og ser lat ut når han snakker/hilser på folk. Når vi er ute kan han gå 2 meter bak meg og "klarer ikke" å gå fortere.

Han sier "orker ikke" 10 ganger om dagen, og gidder aldri å fikse ting i leiligheten om det blir noe ødelagt. Han sutrer og klager og er negativ for det meste av tiden!! Nå kom det mye på en gang gitt.. Han er ikke akkuratt en sjarmør offentlig...Men er gla i gutten og han sjarmerer meg stadig hjemme- med bare meg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest LanaLane

Jeg liker ikke at han er så selvdisiplinert og smart, rett og slett fordi jeg ikke er det :fnise:

Når jeg spør ham om han kan kose meg på ryggen eller noe syter han alltid "du koser aaaaldri meg" (men det gjør jeg, han bare er så opptatt av tvn at han ikke merker det).

Han maser om sex. Selv om jeg blør og har en "feit dag" så tar han ikke nei for et nei og prøver seg hele tiden. SLITSOMT! Og så furter han om jeg sier nei for 5.gang.

Han finner alltid på unnskyldninger for å ikke lage middag. Om jeg kommer hjem fra jobb klokka åtte gidder han ikke å lage middag alene. Han kan skru på ovnen, that's it.

Han klager om jobben sin. Han er vikar på en verstingvgs men elevene elsker ham og har masse respekt for ham. Han klager likevel, men nekter å se seg om etter noe annet.

Kjæresten min er kanskje litt umoden, men jeg elsker ham for det :rødme: Jeg furter litt jeg også nemlig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hm..får kansje slenge meg på her også da ;)

Misliker svært lite. Vi har vært sammen ober 3 år og skal gifte oss....

det lille som kan være irriterende er vel at han har for det meste rett :P

mer finenr jeg ikke på , heldigvis. Han er rimlig flink til det jeg ikk er flink til. Så vi har en fin symbose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal vi se ... :P Han er oppvokst med en mor som har gått og ryddet etter han, så han har vanskeligheter med å se rot, og er ikke bestevenn med støvsugeren, for å si det sånn. Men han blir stadig bedre! Jeg er en rotekopp selv, og hater å rydde, så det eneste som fungerer her er strenge rutiner så det alltid er mer eller mindre ryddig, for med en gang det blir rotete gir jeg helt opp, og da gror vi inn:p Ellers er det innimellom irriterende at han er veldig opptatt av å hjelpe venner, familie, jobben osv, så han er mye borte. Det kan føles litt sårende at han heller vil hjelpe broren på gården hans enn å sitte hjemme og se på tv med meg, men jeg vet jo at det sekundet jeg trenger at han stiller opp, så er han der. Så det er bare litt egoistisk syting:p Ellers er han verdens beste fyr, og jeg er uendelig glad i han:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker ikke at typen min sover til langt på dag, aldri lærer at det GÅR ANN å gå HJEM etter en fest på byen istedenfor til kompiser, at han hører på skrikemusikk som jeg hater, at han kjøper seg alt han får lyst på, at han er ufattelig TREIG med å gjennomføre ting han skal.

Meeen.. til gjengjeld er det tusen ting jeg liker med han da :-) (selv om det kanskje ikke ser slik ut her nå :P )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det måtte jo komme :D : Jeg liker ikke at han ser på porno og at jeg kan få følelsen av at han foretrekker det fremfor meg av og til.

Utenom den - for mange - filletingen, så er han en fantastisk kjæreste på alle måter, så kanskje jeg ikke bør klage:) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liker på ingen måte alle sidene ved min kjære...

Han tar aldri initiativ til noen ting, alt må dyttes i gang av meg. Det spiller ingen rolle om det er studier eller noe så simpelt som husarbeid, jeg må forslå det for at det skal skje noe. Når det er sagt skal det nevnes at han står skikkelig på når han først har kommet i gang.

Irriterer meg også over at han er så ekstremt usosial, han syns ikke det gjør noe å bare være hjemme oss to - nesten hver eneste helg.

Men bortsett fra det er han herlig :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liker ikke når kjæresten min skryter, og da bruker jeg som regel å komme med en lunken tilbakemelding. Forstår ikke hvorfor folk skryter for det fungerer jo bare motsatt; lytteren blir mindre imponert :klaske:

Jeg tenker heller at en av fordelene med å ha kjæreste, er nettopp å ha noen man kan skryte uhemmet til, uten at de tenker stygt om deg. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm... jeg liker ikke at han syns det er ustyrtelig morsomt å bli pære full på fest, for jeg liker egentlig ikke veldig berusede mennesker i det hele tatt.

Men så liker jeg igrunnen det meste annet med ham da :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest AnneShirley

Jeg synes han er irriterende treig noen ganger. Det virker som han ikke finner på å begynne å gjøre seg klar for ting før jeg er helt klar. Og når jeg av og til sier i fra om at jeg begynner å gjøre meg klar så svarer han bare "jeg er klar, jeg". Men når jeg da foreslår at vi skal dra kommer han pluteslig på at han f.eks. burde bytte skjorte.

Og så er det vist skrekkelig vanskelig å få med seg tingene sine. Han glemmer nøkler, lommebok osv til stadighet. Er det virkelig så vanskelig å komme på at man trenger bilnøkkel når man går ut døra for å kjøre på jobb??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker heller at en av fordelene med å ha kjæreste, er nettopp å ha noen man kan skryte uhemmet til, uten at de tenker stygt om deg. :fnise:

:fnise: Kan jo hende det, men det er grenser for hvor imponerende det er å høre på hvor mye faren hans tjener eller hvor mye sterkere han er enn ca alle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Kan jo hende det, men det er grenser for hvor imponerende det er å høre på hvor mye faren hans tjener eller hvor mye sterkere han er enn ca alle.

:ler: Ja, det går vel en grense også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Gjest_Pippi_*

Det er helt normalt :)

Jeg irriterer vette av at han er kjempedårlig med å gå ut med søpla (som ei annen fortalte:)) og at han er dårlig til å ta oppvasken... Og at han er litt usosial, og litt "høy på pæra"

Det er nok mer som irriterer meg, men han har veldig mange gode sider, og alle ting som irriterer meg blir borte når armkroken hans kommer fram og jeg kan legge meg inn i den:)

And by the way: jeg har den beste mannen i verden :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg irriterer meg over at han ikke involverer meg i noe som helst som skjer i fritida hans, men bare stikker alene bestandig.

Og så irriterer jeg meg over at han er så ryddig av seg, fordi det får meg til å føle meg sjuskete, pluss at jeg er nødt til å holde meg i skinnet og ikke rote så fælt. :fnise:

Men ellers er han nydelig :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært sammen i 1 , 5 år ....

Det irriterer meg at han alltid har rett! Han er villig til å høre på meg og er en god lytter, men av og til ser jeg han trekke på smilebåndet mens jeg snakker og han sier " Are you suuure about that ?" Hvis jeg prøver å si at jeg har rett. Oftest så har han faktisk rett, men det er jo irriterende!

og så er det irriterende at han blir lett irritert av biltrafikk og sånne småtterier! Jeg er oftest på godt humør men hvis han babler i vei om den faens trafikken og korken her og der, ja , jeg vil gjerne beholde mitt gode humør.

men da går jeg meg heller en tur så kommer han etter ... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

og så er det irriterende at han blir lett irritert av biltrafikk og sånne småtterier! Jeg er oftest på godt humør men hvis han babler i vei om den faens trafikken og korken her og der, ja , jeg vil gjerne beholde mitt gode humør.

men da går jeg meg heller en tur så kommer han etter ... ;)

Sånn er min også! Bare hvis noen kjører litt sakte, eller tar en forbikjøring på han, begynner han å banne og blir sint. Men heldigvis ler han bare når jeg påpeker det, så det irriterer meg ikke noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...