Gjest Gjest_Tiril_* Skrevet 7. september 2008 #1 Del Skrevet 7. september 2008 Er det noen som vet om tint frossen kreps som allerede er kokt skal spises kalde? elle rhva skal man gjøre med dem. Ikke kok står det på pakken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hufsa! Skrevet 7. september 2008 #2 Del Skrevet 7. september 2008 Heia det vet jeg for er det noe bedre enn kreps..Du legger de bare ut på benken og lar de tine så spiser du.Velbekommen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. september 2008 #3 Del Skrevet 7. september 2008 takk ikke noe steking altså? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hufsa! Skrevet 7. september 2008 #4 Del Skrevet 7. september 2008 Nei de er kokt som jeg kunne se fra innlegget ditt og kreps skal kun kokes i 20 min svips så kan man ete de.Så nå skal de kun tine så er de klare.Mi fisker kreps og da koker mi de når mi kommer hjem,fryser de og tar opp når mi har nok til ett herremåltid,hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hufsa! Skrevet 7. september 2008 #5 Del Skrevet 7. september 2008 Ja de skal spises kalde. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 7. september 2008 #6 Del Skrevet 7. september 2008 De kan spises kalde, men de kan også saltbakes om man ønsker dem varme. Det vi har pleid å gjøre er å legge dem rundt kanten på en ildfast form, ha et lag grovsalt i bunnen og et lag mellom hvert lag kreps, og et lag på toppen av det siste laget med kreps. Så settes det hele i ovnen på 200 grader til krepsene er gjennomvarme, ca 10 minutter, men det kommer an på størrelsen, så napp ut en for å teste. Veldig godt sammen med f.eks aioli Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå