Tusenfryd Skrevet 9. juni 2003 Forfatter #21 Del Skrevet 9. juni 2003 Vi stekte fersk ørret (var på tilbud, kunne like gjerne brukt frossen) - servert med salat som var med ruccola og isbergsalat, tomat og oliven, dynket med jomfurolje og balsamico. Og så blandet jeg rømme og youhusrt naturell og hvitløk for å ha til fisken. Ok, fiskedressingen gikk på salaten - ruccola hadde ingen smakt før, og hun satt lenge og ventet på potetene. Til dessert ble det jordbær og melon - husker ikke melontypen - gul, søt - to forskjellige - og så helte jeg smeltet hvit dronning over i porsjonsglass og satt i kjøleskapet i god tid før de kom. Det falt i smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå