Gå til innhold

Mitt liv, mine drømmer.


Midna

Anbefalte innlegg

I dag har jeg vært støøl! I dag har det ikke blitt noe trening, men har gått en koselig tur i snøen sammen med samboer. :hjerte: Kjempekoselig!

I dag har vi fått kastet en del som skulle kastes, samt levert en halv søppelpose klær til fretex. Ellers så har kroppen vært støl og sliten i dag, og jeg har egentlig slappet mest av. Har tatt litt klesvask og slikt og bare holdt det pent her og kost meg masse sammen med kjæresten. NÅ skal jeg straks hoppe i senga siden jeg må opp i seks-tiden i morgen tidlig. I morgen blir det en tur i svømmehallen etter jobb.

Dagens inntak av frukt og grønt:

- Litt paprika

- Gulrøtter, rødløk, vårløk og brokkoli som var stekt i ovnen. Ble en stor posjon til maten

- En appelsin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ikke drukket noe brus denne uken, bare to slurker av samboers cola på fredagen, og det er godkjent! Neste uke skal jeg bare drikke et glass på søndagen siden jeg skal i familieselskap, men ikke noe mer. Wish me luck! ;D (tror ikke akkurat at det skal bli noe problem da)

Endret av Midna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei, så flink du har vært til å trene og spise sunt. Blir kjempemotivert jeg også kjenner jeg. Idag har jeg handlet inn masse frukt og skal prøve å lage meg en liten fruktsalat hver kveld sammen med en liten youghurt.

De ullkjolene dien hørtes kjempesøte ut. Jeg går rundt å leter etter de jeg også, hvor har du kjøpt dine?

Du må ha en fortsatt fin uke fremover:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Zarabi! Så koselig at du tittet innom! Tror faktisk at alle er kjøpt på HM jeg, og en på Bikbok. Tror ikke de kostet så mye heller. ;D Jeg tenkte å ta bilde av dem og legge de ut her en dag. Må bare komme så langt. Jeg har også handlet masse frukt og grønt i dag, og skal lage meg smoothie etterpå.

I dag har jeg hatt en super mandag! Dagen begynte med jobb fra 07-15, og jeg klarte å være skikkelig effektiv. Jeg fikk også en veldig fin oppgave av sjefen min. Når han skal ut i pappapermisjon så skal jeg være ansvarlig for avdelingen vår! Det var jo en gledelig melding og få (men dog litt skummel også). Nå må jeg virkelig vise hva jeg er god for! Det er jo egentlig en strålendes sjanse til å prøve seg som leder.

Etter jobb dro jeg rett i svømmehallen og svømte 50 lengder, og jeg er fremdeles støl i beina etter lørdagens trening. Jeg har et lite håp om at svømmingen tok knekken på resten av stølheten da. Jeg fikk også selskap av en veninne fra jobben - koselig! Etter svømmingen hentet samboer meg, vi tok en tur i butikken og så lagde jeg middag.

Etter middag tok jeg meg en middagslur (begynner å bli gammel å trenge det skjønner dere), og det var kjempegodt! Da jeg våknet karret jeg meg ned på badet og fikk vasket det, og så shinet jeg kjøkkenet.

- Oi, det ble mye oppramsing... -

Jeg må i alle fall si at jeg har hatt en særdeles bra mandag, og at 2009 hittil har vært utrolig bra. Det har bare skjedd positive ting, og jo mer positive ting som skjer jo mer positivt tenker jeg. Håper dette fortsetter!

:hjerte: :hjerte:

Nå skal jeg ta litt klesvask før jeg skal lage meg smoothie og lese litt. I morgen jobber jeg sent og jeg sitter og vurderer om jeg ska ltrene styrke, jogge eller løpe før jobb. Er det noen som har noen tips? Jeg klarer ikke bestemme meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God formiddag! Jeg har hatt en rolig og behagelig start på dagen, og det er ganske deilig når jeg skal jobbe kveld. Frokosten og morgenteen er konsumert, og jeg har fått lest noen sider i en bok om positivtet. Nå er det trening som står på planen, og jeg har bestemt meg for å trene styrke inne i dag. En løpetur fristet nesten mest, men med all snøen og fortau som er veldig dårlig måket gjorde at jeg fant ut at det var best å ta en styrkeøkt isteden.

Litt tefakta: To kopper te om dagen (svart eller grønn) skal forminske faren for forskjellige kreftformer. Det er lurt å ha fersk sitron i teen for det gjør at man tar opp mer av nyttestoffene i teen (kilde iform).

Det er jo en god nyhet til meg som drikker så mye te og elsker å ha sitron eler lime i teen. ;D

I går lagde jeg meg foresten en kjempegod smoothie. Brukte en banan, noen isbiter, en stor håndfull frosne jordbær og en jordbæryougurt. Kjempegodt! Tror jeg skal lage meg en slik en før jobb i dag også. :)

Frukt og grønt i kjøleskapet akkurat nå: kiwi, banan, appelsin, eple, ruccolasalat, isbergsalat, rødløk, brokkoli, poteter, gulrøtter, sitron, paprika.

Endret av Midna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny dag, nye muligheter. Jeg merker at det er godt at jeg har begynt å trene igjen, jeg blir jo støl med en gang om dagen. ;D I dag er jeg skikkelig støl i mage og arm/brystmuskler etter treningen i går. Det er deilig å være litt støl da, men jeg gleder meg til jeg får litt mer styrke og kondisjon igjen. I morgen skal jeg en tur i svømmehallen før jobb, og i dag skal jeg ikke trene. I dag er det heller husarbeid som står på planen nå før jobb.

Når jeg har skrevet dette innlegget skal jeg ned og vaske kjøleskapet. Det frister ikke så mye, men det skal jo bli deilig å få gjort det! :)

Dette tror jeg vi skal kjøpe til gangen vår:

- Garderobeskap i brunsort

Også trenger vi en smal kommode eller bord med en skuff ved siden av. Jeg tror det kan bli fint. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag gleder jeg meg ikke til å dra på jobb, irriterendes. Jeg vet at jeg ikke kommer til å bli ferdig, men sjefen sier at det ikke er noe problem (noe han alltid gjør). Jeg prøver å tenke positivt, men akkurat nå hjelper det ikke. Dessuten må jeg stå halve vakten alene i resepsjonen så jeg får ikke begynt på arbeidsoppgavene mine før klokken sju. *klage* :sjenert:

Skal være flink jente og være positiv nå. Jeg må jo bare gjøre mitt beste, og noe mer får jeg ikke gjort. :) Deilig tanke!

Nå er kjøleskapet shinet og jeg har fått unna litt klesvask. Nå får jeg ta meg en dusj før jobb. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

... og veldig skrukkete! :nei: Får nok ta frem strykehjernet. De er i alle fall veldig gode å ha med en tynn genser under og tykke strømpebukser, og da passer de perfekt nå på vinteren. :hjerte:

Dagen på jobb i dag var hektisk! Jeg jobbet til halv tolv og ble på langt nær ferdig. Men sånn er det når man en underbemannet og ikke får lov til å ta inn flere folk. :( Men jeg mistet heldigvis ikke all energien, og det er bra siden jeg jobber hver dag denne uken. :filer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Tanita! :hjerte:

I dag har jeg vondt i hodet. Jeg får det alltid etter stressede kveldsvakter, det slår aldri feil. Forrige gang hang det i i en uke - jeg håper det forsvinner fortere nå. Jeg har heller ikke så lyst til å svømme i dag, men tror jeg tar en tur dit før jobb allikevel. I dag er heldigvis den siste kveldsvakten denne måneden her, og det skal bli deilig!

Nå skal jeg få i meg litt mat og sette på en maskin tøy. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hjerte: smoothie med frossne jordbær, melk, bringebæryoghurt og et eple. :hjerte:

Tror jeg tar den med ned i kjelleren mens jeg setter på en maskin med tøy jeg. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå er det helg, og jeg sitter her med pizza og et lite glass rødvin. Selvom det er helg skal jeg jobbe både lørdag og søndag, men det er egentlig helt greit. I morgen skal jeg først på jobb og så på ost og vinkveld til en veninne (jeg tror dog jeg dropper vinen), og på søndag er det jobb og så familieselskap. Helgen kommer nok til å gå unna!

:hjerte:

I dag har jeg hatt en suuuper dag på jobb i resepsjonen. Det har vært masse folk og masse telefoner og jeg elsker det!

Jeg har også fått shoppet litt i dag. Kjøpte en Jamie Oliver stekepanne på 40 %, en tykk offwhite bommulsstrømpebukse og en hvit tynn lang genser fra Vero Moda som jeg har lik av i grå (og som er fantastisk deilig å ha på og passer til det meste). Tenkte å ha på meg genseren og strømpebuksa til den blå kjolen på vinkvelden i morgen.

Endret av Midna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hei Tanita! Jeg har egentlig hatt en fin helg, med jobbing, ost og vinkveld/makeup party, nintendospilling med venner, familieselskap osv... Skal si det har gått unna! HAr du hatt en fin helg?

Så gøy med rentebrev Marihan! Jeg håper også på å få et nytt snart. *kryssefingre*

:hjerte:

I dag har både jeg og samboer hatt fri og vi har tilbrakt dagen på ikea. Har kjøpt garderobeskap til gangen, et lite bord med skuff til gangen og diverse småting. Det kom til sammen på 2300 kr, og det er jeg veldig fornøyd med.

Nå sitter jeg og ser på at pappa pusser opp her. Nå har han fått på murstruktur på murveggen på kjøkkenet og så holder han på med gangen. Det blir så mye finere! I morgen skal jeg og samboer begynne å male over.

I dag er jeg skikkelig sliten og det har ikke blitt noe trening, men jeg får ta en økt etter jobb i morgen isteden. Når jeg tenker meg om vet jeg ikke om jeg rekker det siden jeg skal male, kanskje jeg får ta det før jobb isteden da? Jeg får tenke litt på det. :)

I dag hentet jeg også brillene mine, og det var forandring! Jeg blir helt sliten i hodet og nesten litt svimmel av å se så godt. Men det blir jeg nok fort vant til. Det er værre å venne seg til å se ansiktet sitt med briller. :fnise:

Nå skal jeg begynne å støvsuge og shine kjøkken. Det ser jo ikke ut her etter all sparkelen som har blitt pusset og slikt! :nei:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er jeg sliten! Dagen i går gikk med til jobbing og maling av gangen og kjøkkenet. Og der gikk den dagen... I dag jobbet jeg fra 07-15, har laget middag og spist den, og sovet. ;D Nå sitter jeg her og prøver å manne meg opp til en joggetur. Det frister ikek supermye, men jeg vet jeg kommer til å syntes det er deilig når jeg kommer i gang. :) Det blir faktisk den første treningen denne uken her. Men det er helt greit siden jeg har prioritert oppussing. Og det er jo heller ikke dumt.

Nå har vi et strøk igjen på veggene, og det har jeg planer om å gjøre i løper av denne uken slik at vi får opp skap og slikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Livet er mye bedre etter en treningsøkt! :)

Nå skal jeg kose meg med smoothie og et blad før jeg legger meg. Tenkte også ha lage meg salat og ta med til lunsj i morgen. Jeg må bli flinkere til det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...