Gå til innhold

Skravletråd


Skrållan

Anbefalte innlegg

Ser at de andre terminklubbene har skravletråd, så da må nesten vi og ha! ;)

Her kan vi snakke om babyrelaterte ting, og ting som ikke har noe med baby å gjøre i det hele tatt! :rosasmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skravle må vi!

Formen min er bra, har vært litt småkvalm innimellom, men har sluppet billig fra det. (det gjorde jeg også sist gang) Er nå i uke 13, og begynner å få antydning til mage. Har faktisk gått ned litt i vekt de siste ukene, så jeg er temmelig tynn ellers, men en liten kul begynner altså å ta form. Det er stas!! :)

Ellers skal jeg på svangerskapskontroll hos legen min i morgen, og jeg HÅÅÅPER han vil lytte etter hejrtelyden! Men er litt usikker. Jeg ser på helsekortet mitt fra forrige gang at på kontrollen jeg hadde i uke 12+3, sjekka han ikke hjertelyden.. Jeg får høre med han ihvertfall. Noen som har vært på kontroll og fått hørt den? (Septemberdamene har vel kanskje det ihvertfall)

Klem til alle :goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldig du er som har sluppet billig fra kvalmen! ;) Jeg er nå straks 16 uker på vei, og jeg kaster opp enda... :sjenert: Var sånn da jeg gikk med Ida og, da kasta jeg opp helt til uke 18. Forbereder meg på at det blir sånn denne gang og.

Magen vises her nå, kan ikke skjule den! ;) Men det er jo ikke så lenge siden jeg gikk gravid sist, vises nok litt kjappere pga det. Jeg ser vel egentlig litt feit ut, selv om jeg ikke har gått opp så kjempemye.

Jeg har ikke fått hørt hjertelyden enda. Var på kontroll første gang i uke 11, da ville ikke legen prøve å finne den siden det var litt tidlig. Skal til legen igjen neste gang i uke 18+noe, håper han finner den da! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, i uke 18 må han da høre den! Blir spennende å se i morgen om han vil prøve da. Kommer med rapport etter jeg har vært der :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, håper han gjør det. Skal på UL 2 dager før legen da, så det gjør ikke så veldig mye om han ikke vil finne hjertelyden! :)

Lykke til på kontroll i morgen! :rosasmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henger meg på denne tråden... Er 13+3 idag, har ikke fått noe antydning til mage enda. Skal til lege på kontroll neste uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg vært på kontroll. Alt var ok, bortsett fra at han ikke hørte hjertelyden. Æsj- hadde vært bedre om han ikke hadde prøvd, men det var jo jeg som maste meg til at han skulle gjøre det :gjeiper: Han sa det var vanskelig å høre før uke 16 da, så jeg får slå meg til ro med det. Skal til jordmor om 3 uker, så da får jeg bare trøste meg med at hun sikkert hører den da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lovebird: :vinke:

Fioletta: Æsj, så kjedelig da! Men om 3 uker får du garantert høre den! :)

I dag klarte jeg ikke å spise frokost før klokka var halv 2... tror jeg skal ringe legen min i morgen, og få han til å skrive ut kvalmenedsettende til meg. Kan ikke ha det sånn lenger, jeg går jo hjemme med en aktiv frøken på 1,5 år!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Mage er det masse av, men har inntil ganske nylig vært mest deigete :fnise: Litt for glad i sjokolade.... Men nå kjenner jeg at den er hard når jeg ligger på magen. Er også heeelt sikker på at jeg kan kjenne litt sprelling inni der. En fantastisk følelse, for med vesla lå morkaka foran og jeg kjente nesten ingen ting. Mye frustrasjon pga det. Hun har akkurat vært hos fysio og fått påvist låsning i ryggen. Ble heldigvis løsnet der, så nå har vi en ny unge i huset som elsker å ligge på magen. Men 3mnd etter i motorisk utvikling, stakkars. Ikke rart det ble lit sprell...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vingedama: Så flott at dere fant ut av det med Vesla! Flinke fysion! Nå går sikkert utviklinga i rasende fart! Lillegutt har begynt å reise seg nå (til bord og stoler osv), og krabbe. Er liv i heimen nå, ja. Blir endel knall og fall!!

Jeg kjenner også liv nå. Flere ganger hver dag. Deilig følelse, selv om det tar noen dager før man blir sikker på at det er det man kjenner. Sikkert lettere når man har kjent det før :) Sist gang kjente jeg det ikke før etter UL i uke 20!

Skrållan: Lykke til på UL i dag!! Spennende!! :babysmokk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for det Fioletta! :) Timen er ikke før kl 12, så denne formiddagen kommer til å gå treeeegt... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så spennende!

Vi var på UL på fredag, men fosteret var for lite til at de fikk målt det de skulle og vi må tilbake 29.april.

Så shoppingen er satt på vent :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klarer ikke la være å shoppe...

Handler jo til snuppa og ikke til babyen, for den krabaten trenger neppe noe. Men nå shopper jeg unisex-klær i str 80-86 :fnise: Håper det betyr at krabaten er jente... Forøvrig ikke så mye klærsom er unisex. Finner du et rødt plagg, kan du være sikker på at det er et digert hjerte eller en hodeskalle på det. Klærne fra polarn o. pyret fikk vi litt av til snuppa, men jeg syntes de er litt gutteaktige selvom de er unisex...

Fant ut at reima har en fin mintgrønn (cirka) fleecedress. Må kjøpe!

Vet om 7 andre bebbiser i bekjentskapskretsen vår som har kommet eller kommer i år. Dårlig med prinsesser der også.

Februar - jente

Mars - gutt

Mars - gutt

April - ukjent

Mai - gutt

August - gutt

September (vår lille) - ukjent

Oktober - ukjent

Den jenta som kom først har ei storesøster, så de trengte ingen klær.

Ser ut som om kjolene til snuppa ikke vil bli arvet på en stund. Hvis ikke noen melder inn ei jente snart, så får hun ikke flere kjoler :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hvordan går det med dere da jenter? Begynner magene å bule ut? Har begynt å lure på hva jeg skal ha på meg 17. mai. Bunaden er ihvertfall bare å glemme. Gikk jo høygravid på 17. mai i fjor, og kjøpte meg en kjole da. Kanskje det får bli den i år også, selv om det er litt kjedelig. Den er svart og hvit blomstrete og går til rett under kneet. Den går jo an å sprite opp med fin jakke, sko og veske, slik at det blir litt annerledes enn i fjor også. Får tenke litt på det...

Vingedama: Ja, jeg har også begynt å tenke på å kjøpe unisex klær til gutten vår nå. Fikk jo vite i dag på ul at jeg venter jente også, så da bør jeg jo tenke litt på det. Ihvertfal når det gjelder de store tingene. Skal du ha vesla hjemme sammen med deg og babyen neste år, eller har du søkt barnehage? Jeg søkte men fikk avslag, så da blir det å ha to småttiser hjemme i skjørtekanten... Hadde uansett ikke ønsket full plass til han, men hadde nok vært godt med litt avlastning innimellom...

Hvordan gikk det på ulen din da? Ble terminen flyttet mye? Jeg ble flyttet 10 dager tilbake. Mistenkte det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Her går det ganske bra. Kvalmen og brekningene har begynt å gi seg, og intet gleder meg mere! :) Begynner å få litt vondt i bekkenet da... håper det gir seg.

Magen har poppet ut for leeeeenge siden, er ganske diger nå! :ler:

Klær på 17.mai lurer jeg litt på jeg og... bunaden er det bare å gi opp i allefall! ;) Har et fint mammaskjørt da, men jeg aner ikke hvilken topp jeg kan ha til.. ellers har jeg noen kjoler jeg kunne brukt. Får se an været litt tror jeg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det svakt antydning til mage (19+2 idag) og alle gamle klær passer enda. Vi var på ul i går, men de kunne ikke se kjønnet. 17. mai tror jeg at jeg går for bunaden, kan ikke skjønne at den ikke skal passe. Tror hvertfall den hadde passet i dag om jeg hadde prøvd den, men mye kan jo skje på disse dagene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lovebird: Kjedelig at dere ikke fikk sett kjønn da. Hvis dere ønsket det. Men det viktigste er jo tross alt at det andre ser bra ut. Men LITT kjedelig er det jo å kjøpe bare hvite og beige klær hvis man gjerne vil vite kjønnet på forhånd...

Noen her som har bestilt time til 3D ultralyd? I tilfelle i hvilken uke, og hvor skal dere gjøre det? I forrige svangerskap gjorde vi det i uke 28, og det ble veldig fine bilder. Brukte Majorstuakliniken den gangen, men er ikke sikker på hvor vi skal bestille time nå. Fler og fler starter jo opp med 3d ul. (noe som er forståelig, er vel gode penger i det)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ikke på 3D-ul... vi har allerede vært på 2 private i tillegg til den ordinære, føler at det holder! ;) men jeg har hørt at det blir best bilder rundt uke 28, så jeg hadde bestilt til den tiden jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...